Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa groszkowa - jednakże nie w formie popularnego ostatnio kremu. Tak przygotowana zupa jest idealna zarówno w lecie, jak i w zimie. Jest bardzo smaczna i zdrowa. To zdecydowanie jeden z wielu smaków mojego dzieciństwa:)
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 2849
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 421949
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2199
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 2849
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 421949
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2199
Składniki
Wszystkie warzywa obieramy, a marchewkę i pietruszkę kroimy na talarki.
Warzywa zalewamy 2 litrami bulionu, dodajemy opłukany groszek, liście laurowe, ziele angielskie, pieprz.
Gotujemy zupę na średnim ogniu przez około 30 minut. Makaron gotujemy według instrukcji na opakowaniu. Zupę podajemy z makaronem i śmietaną. Smacznego :)