Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa groszkowa - jednakże nie w formie popularnego ostatnio kremu. Tak przygotowana zupa jest idealna zarówno w lecie, jak i w zimie. Jest bardzo smaczna i zdrowa. To zdecydowanie jeden z wielu smaków mojego dzieciństwa:)
W truskawkowym sezonie nie może zabraknąć takiego klasyczka jak makaron z tru...
Odsłon: 96
Przepis dnia
Propozycja na pyszny obiad ugotowany w stosunkowo krótkim czasie i przy niewi...
Odsłon: 2528
Nie masz za wiele składników ani dużej ilości czasu, aby przygotować coś słod...
Odsłon: 5518
W truskawkowym sezonie nie może zabraknąć takiego klasyczka jak makaron z tru...
Odsłon: 96
Przepis dnia
Propozycja na pyszny obiad ugotowany w stosunkowo krótkim czasie i przy niewi...
Odsłon: 2528
Nie masz za wiele składników ani dużej ilości czasu, aby przygotować coś słod...
Odsłon: 5518
Składniki
Wszystkie warzywa obieramy, a marchewkę i pietruszkę kroimy na talarki.
Warzywa zalewamy 2 litrami bulionu, dodajemy opłukany groszek, liście laurowe, ziele angielskie, pieprz.
Gotujemy zupę na średnim ogniu przez około 30 minut. Makaron gotujemy według instrukcji na opakowaniu. Zupę podajemy z makaronem i śmietaną. Smacznego :)