Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa groszkowa - jednakże nie w formie popularnego ostatnio kremu. Tak przygotowana zupa jest idealna zarówno w lecie, jak i w zimie. Jest bardzo smaczna i zdrowa. To zdecydowanie jeden z wielu smaków mojego dzieciństwa:)
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 25785
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 2841
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1344
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 25785
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 2841
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1344
Składniki
Wszystkie warzywa obieramy, a marchewkę i pietruszkę kroimy na talarki.
Warzywa zalewamy 2 litrami bulionu, dodajemy opłukany groszek, liście laurowe, ziele angielskie, pieprz.
Gotujemy zupę na średnim ogniu przez około 30 minut. Makaron gotujemy według instrukcji na opakowaniu. Zupę podajemy z makaronem i śmietaną. Smacznego :)