Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
aromatyczna i rozgrzewająca
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 2082
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 421354
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2053
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 2082
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 421354
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2053
Składniki
W garnku rozgrzać olej kokosowy, wrzucić pokrojoną w kostkę cebulę, posiekaną papryczkę chili, plasterki imbiru, trawę cytrynową i czosnek. Smażyć razem kilka minut.
Bataty obrać ze skórki, pokroić na kawałki, wrzucić do garnka. Dodać pastę curry, dokładnie wymieszać.
Następnie wlać mleko kokosowe i bulion, gotować około 15 minut, do miękkości batatów
Trawę cytrynową usunąć a zupę zblendować. Doprawić sokiem z limonki i solą. Podawać z listkami kolendry.