Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
dla tych, którym tradycyjna pomidorówka już się trochę znudziła...
Tradycyjna, wyjątkowa śląska zupa, która jest zdrowa, pełna smaku i sycąca, i...
Odsłon: 545
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 2742
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 746
Przepis na pyszne naleśniki pomarańczowe, które wypełnia serowe nadzienie z d...
Odsłon: 3803
Tradycyjna, wyjątkowa śląska zupa, która jest zdrowa, pełna smaku i sycąca, i...
Odsłon: 545
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 2742
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 746
Przepis na pyszne naleśniki pomarańczowe, które wypełnia serowe nadzienie z d...
Odsłon: 3803
Składniki
Cebulę i czosnek obieramy i drobno siekamy. Pomidory sparzamy wrzątkiem, obieramy ze skórki i kroimy w kostkę.
W dużym garnku rozgrzewamy olej i szklimy cebulę. Dodajemy czosnek, smażymy jeszcze chwilę, po czym dodajemy pomidory. Całość smażymy ok. 15 min.
Teraz do garnka dodajemy przecier pomidorowy, bulion oraz bazylię. Gotujemy ok 15 min.
Solimy do smaku i gotowe. Smacznego ;-)