Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
dla tych, którym tradycyjna pomidorówka już się trochę znudziła...
Idealny do zupy Pho.
Odsłon: 125
Cudowne ciasteczka zrobiłam na Dzień Kobiet wg przepisu Bożenki. Bożena1960...
Odsłon: 290
Puszyste drożdżowe racuszki z gruszkami. Chilli nadaje lekko pikantnego finis...
Odsłon: 67
Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...
Odsłon: 291
Idealny do zupy Pho.
Odsłon: 125
Cudowne ciasteczka zrobiłam na Dzień Kobiet wg przepisu Bożenki. Bożena1960...
Odsłon: 290
Puszyste drożdżowe racuszki z gruszkami. Chilli nadaje lekko pikantnego finis...
Odsłon: 67
Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...
Odsłon: 291
Składniki
Cebulę i czosnek obieramy i drobno siekamy. Pomidory sparzamy wrzątkiem, obieramy ze skórki i kroimy w kostkę.
W dużym garnku rozgrzewamy olej i szklimy cebulę. Dodajemy czosnek, smażymy jeszcze chwilę, po czym dodajemy pomidory. Całość smażymy ok. 15 min.
Teraz do garnka dodajemy przecier pomidorowy, bulion oraz bazylię. Gotujemy ok 15 min.
Solimy do smaku i gotowe. Smacznego ;-)