Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Orzezwiająca zupa,można jeść na ciepło jak również jako chłodnik,aromatyczna i bardzo smaczna. Serdecznie Wam polecam:)
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34667
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 907
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 344
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3932
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34667
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 907
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 344
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3932
Składniki
Obrane warzywa zetrzeć na grubych oczkach tarki,zalać wodą,dodać liście i ziele. Gotować 15min.
W międzyczasie podsmażyć na maśle pokrojoną w kostkę cebulę,pora,oraz czosniek. Obrane ogórki pokroić w kostkę i wrzucić do zrumienionej cebuli. Podsmażać wszystko razem 10min. Dodać do zupy oraz ziemniaki pokrojone w kosteczkę. Gotować do miękkości ziemniaków jakieś 7 min. Zabielić śmietaną zahartowaną w wywarze,dodać pokrojony koperk. Doprawić do smaku.
Smacznego życzę!