Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Orzezwiająca zupa,można jeść na ciepło jak również jako chłodnik,aromatyczna i bardzo smaczna. Serdecznie Wam polecam:)
Zbliżają się walentynki, a tobie wciąż brakuje pomysłu na prezent dla ukochan...
Odsłon: 5736
Naleśniki farmerskie to danie, które pachnie domem i swojskim klimatem. Kremo...
Odsłon: 4918
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 228
Zbliżają się walentynki, a tobie wciąż brakuje pomysłu na prezent dla ukochan...
Odsłon: 5736
Naleśniki farmerskie to danie, które pachnie domem i swojskim klimatem. Kremo...
Odsłon: 4918
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 228
Składniki
Obrane warzywa zetrzeć na grubych oczkach tarki,zalać wodą,dodać liście i ziele. Gotować 15min.
W międzyczasie podsmażyć na maśle pokrojoną w kostkę cebulę,pora,oraz czosniek. Obrane ogórki pokroić w kostkę i wrzucić do zrumienionej cebuli. Podsmażać wszystko razem 10min. Dodać do zupy oraz ziemniaki pokrojone w kosteczkę. Gotować do miękkości ziemniaków jakieś 7 min. Zabielić śmietaną zahartowaną w wywarze,dodać pokrojony koperk. Doprawić do smaku.
Smacznego życzę!