Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Orzezwiająca zupa,można jeść na ciepło jak również jako chłodnik,aromatyczna i bardzo smaczna. Serdecznie Wam polecam:)
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3560
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 1699
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1078
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 202
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3560
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 1699
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1078
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 202
Składniki
Obrane warzywa zetrzeć na grubych oczkach tarki,zalać wodą,dodać liście i ziele. Gotować 15min.
W międzyczasie podsmażyć na maśle pokrojoną w kostkę cebulę,pora,oraz czosniek. Obrane ogórki pokroić w kostkę i wrzucić do zrumienionej cebuli. Podsmażać wszystko razem 10min. Dodać do zupy oraz ziemniaki pokrojone w kosteczkę. Gotować do miękkości ziemniaków jakieś 7 min. Zabielić śmietaną zahartowaną w wywarze,dodać pokrojony koperk. Doprawić do smaku.
Smacznego życzę!