Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj propozycja dla tych, którzy niczego nie lubią marnować. Zapraszam na przepyszną zupę, która powstała na bazie wody, w której wcześniej gotowane były szparagi. Moja Mama nauczyła mnie ją przygotowywać, ja natomiast wzbogaciłam ją gałką muszkatołową i świeżym koperkiem. Warto spróbować! :)
Przepis na pyszne, aromatyczne i pożywne ciasteczka owsiano - kokosowe, które...
Odsłon: 124
Kostka krakowska to przepis, który trochę na mnie czekał, ponieważ w żadnym s...
Odsłon: 172
Nigdy nie byłam wielką fanką fasoli, ale tym daniem byłam zachwycona! Przepis...
Odsłon: 273
Przepis na pyszne, aromatyczne i pożywne ciasteczka owsiano - kokosowe, które...
Odsłon: 124
Kostka krakowska to przepis, który trochę na mnie czekał, ponieważ w żadnym s...
Odsłon: 172
Nigdy nie byłam wielką fanką fasoli, ale tym daniem byłam zachwycona! Przepis...
Odsłon: 273
Składniki
Zagotować wodę wraz z zielem angielskim, która została nam po ugotowanych szparagach. W miseczce roztrzepać śmietankę z mąką pszenną, zahartować kilkoma łyżkami gorącej wody, wlać do wody szybko mieszając, tak aby nie powstały grudki. Całość zagotować. Doprawić gałką muszkatołową i ewentualnie solą.
Na sam koniec dodać posiekany koperek.
Smacznego :)