Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
zupa jest bardzo smaczna, smakuje na ciepło i na letnio, można ją podać z grzankami, makaronem, ryżem................SMACZNEGO!!!
Ten wspaniały chlebek pojawił się w moim menu juz pięć lat temu. Na moim kana...
Odsłon: 9218
Kurczak tikka masala to znane i lubiane danie kuchni azjatyckiej. Mięso podan...
Odsłon: 2497
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 1181
Delikatny schab w aromatycznym sosie , idealny na obiad.
Odsłon: 218
Ten wspaniały chlebek pojawił się w moim menu juz pięć lat temu. Na moim kana...
Odsłon: 9218
Kurczak tikka masala to znane i lubiane danie kuchni azjatyckiej. Mięso podan...
Odsłon: 2497
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 1181
Delikatny schab w aromatycznym sosie , idealny na obiad.
Odsłon: 218
Składniki
liście szpinaku opłukać, włożyć do dzbanka miksera, dać ząbki czosnku, wlać wodę 1/2 litra, dodać z włoszczyzny porę, liście selera i dobrze wszystko zmiksować
obrać marchew, seler, pietruszkę i pokroić w kostkę, wsypać do wody 3 litry, dać kucharek i gotować z 15 minut
dodać pokrojoną cukinię ze skórką i zagotować
do zupy wlać z dzbanka szpinak, wlać trochę wody do dzbanka, opłukać i wlać do zupy, dodać masło, pieprz mielony i gotowac z 10 minut
śmietanę 18 % słodka, mąkę, wodę wymieszać i wlać do zupy i mieszając zagęścić, dodać posiekaną natkę pietruszki