Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa ziemniaczana z brokułami z mięsną wkładką jest sycąca i bardzo smaczna. Wspaniała na chłodne, jesienne dni.
Przepis jest dedykowany wszystkim, którzy dbają o zdrowie, sylwetkę lub upraw...
Odsłon: 61
Puree z kukurydzy i boczku jest rewelacyjne. Słodycz kukurydzy przełamana zos...
Odsłon: 8
Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...
Odsłon: 243
Wspaniałe połączenia orzeźwiających truskawek i słodkiej, rozpływającej się w...
Odsłon: 4071
Przepis jest dedykowany wszystkim, którzy dbają o zdrowie, sylwetkę lub upraw...
Odsłon: 61
Puree z kukurydzy i boczku jest rewelacyjne. Słodycz kukurydzy przełamana zos...
Odsłon: 8
Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...
Odsłon: 243
Wspaniałe połączenia orzeźwiających truskawek i słodkiej, rozpływającej się w...
Odsłon: 4071
Składniki
Mięso umyć, włożyć do garnka, zalać zimną wodą, dodać liście laurowe, odrobinę soli i angielskie ziele, gotować do miękkości.
Obrane ziemniaki, marchew i pietruszkę pokroić w kostkę.
Z wywaru wyjąć ugotowane mięso, usunąć kości. Do rosołu wsypać warzywa i gotować.
Z mąki, smalcu i oliwy zrobić rumianą zasmażkę.
10 minut przed końcem gotowania dodać posiekaną cebulę i różyczki brokuła, gotować do miękkości. Zasmażkę połączyć z zupą, włożyć ugotowane mięso, zagotować. Doprawić do smaku solą, pieprzem i sosem sojowym.