Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prawdziwie wiosenna zupa. Prosta, sycąca i pożywna, cudownie kremowa, z delikatnym czosnkowym aromatem.....
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3148
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 526
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2293
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3148
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 526
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2293
Składniki
Cebulę i ziemniaki pokroić w kostkę. W garnku rozgrzać oliwę, wrzucić cebulę i smażyć przez 6-8 minut do zeszklenia.
Dodać ziemniaki, wlać bulion i gotować na średnim ogniu przez 15-20 minut.
Zupę zdjąć z ognia, dodać liście czosnku niedźwiedziego, zblendować.
Gotową zupę doprawić do smaku solą i pieprzem, zabielić śmietaną.