Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prawdziwie wiosenna zupa. Prosta, sycąca i pożywna, cudownie kremowa, z delikatnym czosnkowym aromatem.....
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7222
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to idealny obiad w upal...
Odsłon: 2683
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 20193
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 582
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 801
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7222
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to idealny obiad w upal...
Odsłon: 2683
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 20193
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 582
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 801
Składniki
Cebulę i ziemniaki pokroić w kostkę. W garnku rozgrzać oliwę, wrzucić cebulę i smażyć przez 6-8 minut do zeszklenia.
Dodać ziemniaki, wlać bulion i gotować na średnim ogniu przez 15-20 minut.
Zupę zdjąć z ognia, dodać liście czosnku niedźwiedziego, zblendować.
Gotową zupę doprawić do smaku solą i pieprzem, zabielić śmietaną.