Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna i rozgrzewająca zupa ziemniaczana z koperkiem idealna na jesienne chłody.Mozesz podawać ja z przesmażonym boczkiem i kiełbasą oraz pieczywem lub w wersji bez mięsnej.
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem penne, brokułami i kur...
Odsłon: 37376
Nie ma co ukrywać. To nie jest dietetyczne danie. :D Jest mega kaloryczne ale...
Odsłon: 48
Bób jest u nas bardzo lubiany, więc kiedy nadchodzi pora korzystamy z niego,...
Odsłon: 125
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 112
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem penne, brokułami i kur...
Odsłon: 37376
Nie ma co ukrywać. To nie jest dietetyczne danie. :D Jest mega kaloryczne ale...
Odsłon: 48
Bób jest u nas bardzo lubiany, więc kiedy nadchodzi pora korzystamy z niego,...
Odsłon: 125
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 112
Składniki
W garnku rozgrzej olej i masło dodaj obraną i pokrojoną cebulę i czosnek chwilę podsmaż dodaj pokrojoną w kostkę pietruszkę, selera i pora wszystko razem podsmaż około 10 minut dodaj obrane i pokrojone w kostkę ziemniaki podłej wodą dodaj ziele , liście laurowe, majeranek sól i pieprz do smaku gotuj około 30 minut na koniec zupę zageść mąka i śmietaną.Wierzch posyp koperkiem