Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna i rozgrzewająca zupa ziemniaczana z koperkiem idealna na jesienne chłody.Mozesz podawać ja z przesmażonym boczkiem i kiełbasą oraz pieczywem lub w wersji bez mięsnej.
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 287
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 287
Składniki
W garnku rozgrzej olej i masło dodaj obraną i pokrojoną cebulę i czosnek chwilę podsmaż dodaj pokrojoną w kostkę pietruszkę, selera i pora wszystko razem podsmaż około 10 minut dodaj obrane i pokrojone w kostkę ziemniaki podłej wodą dodaj ziele , liście laurowe, majeranek sól i pieprz do smaku gotuj około 30 minut na koniec zupę zageść mąka i śmietaną.Wierzch posyp koperkiem