Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gęsta zupa ziemniaczana o lekko ostrym chrzanowym smaku z wkładką w postaci podsmażonej kiełbasy. Smacznie, tanio i szybko:)
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10492
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3129
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2230
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10492
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3129
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2230
Składniki
Rosół /lub bulion z kostki/ zagotowujemy i dodajemy pokrojone w małą kostkę obrane ziemniaki. Gotujemy do miękkości. Gdy ziemniaki będą już miękkie zupę miksujemy dodajemy chrzan i doprawiamy do smaku solą i sokiem z cytryny. Dokładanie mieszamy. Z kiełbasy zdejmujemy osłonkę, kroimy, oprószamy paprykami i obsmażamy na patelni na złoty kolor. Do każdej porcji zupy na talerzu dodajemy zrumienioną kiełbasę.