Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gęsta zupa ziemniaczana o lekko ostrym chrzanowym smaku z wkładką w postaci podsmażonej kiełbasy. Smacznie, tanio i szybko:)
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1035
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 143
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2192
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4213
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1035
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 143
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2192
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4213
Składniki
Rosół /lub bulion z kostki/ zagotowujemy i dodajemy pokrojone w małą kostkę obrane ziemniaki. Gotujemy do miękkości. Gdy ziemniaki będą już miękkie zupę miksujemy dodajemy chrzan i doprawiamy do smaku solą i sokiem z cytryny. Dokładanie mieszamy. Z kiełbasy zdejmujemy osłonkę, kroimy, oprószamy paprykami i obsmażamy na patelni na złoty kolor. Do każdej porcji zupy na talerzu dodajemy zrumienioną kiełbasę.