Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gęsta zupa ziemniaczana o lekko ostrym chrzanowym smaku z wkładką w postaci podsmażonej kiełbasy. Smacznie, tanio i szybko:)
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 457198
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1322
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 2172
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 534
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 457198
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1322
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 2172
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 534
Składniki
Rosół /lub bulion z kostki/ zagotowujemy i dodajemy pokrojone w małą kostkę obrane ziemniaki. Gotujemy do miękkości. Gdy ziemniaki będą już miękkie zupę miksujemy dodajemy chrzan i doprawiamy do smaku solą i sokiem z cytryny. Dokładanie mieszamy. Z kiełbasy zdejmujemy osłonkę, kroimy, oprószamy paprykami i obsmażamy na patelni na złoty kolor. Do każdej porcji zupy na talerzu dodajemy zrumienioną kiełbasę.