Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gęsta zupa ziemniaczana o lekko ostrym chrzanowym smaku z wkładką w postaci podsmażonej kiełbasy. Smacznie, tanio i szybko:)
To doskonała sałatka na wszelkie okazje - śniadanie, kolację, dodatek do obia...
Odsłon: 93
Marchewkę z groszkiem znamy wszyscy. W polskiej kuchni to klasyk wśród dodatk...
Odsłon: 188
Przepis jest dedykowany wszystkim, którzy dbają o zdrowie, sylwetkę lub upraw...
Odsłon: 377
To doskonała sałatka na wszelkie okazje - śniadanie, kolację, dodatek do obia...
Odsłon: 93
Marchewkę z groszkiem znamy wszyscy. W polskiej kuchni to klasyk wśród dodatk...
Odsłon: 188
Przepis jest dedykowany wszystkim, którzy dbają o zdrowie, sylwetkę lub upraw...
Odsłon: 377
Składniki
Rosół /lub bulion z kostki/ zagotowujemy i dodajemy pokrojone w małą kostkę obrane ziemniaki. Gotujemy do miękkości. Gdy ziemniaki będą już miękkie zupę miksujemy dodajemy chrzan i doprawiamy do smaku solą i sokiem z cytryny. Dokładanie mieszamy. Z kiełbasy zdejmujemy osłonkę, kroimy, oprószamy paprykami i obsmażamy na patelni na złoty kolor. Do każdej porcji zupy na talerzu dodajemy zrumienioną kiełbasę.