Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna, domowa zupka, którą polecam miłośnikom fasolki ;)
Makaron z kurkami jest prosty i szybki w przygotowaniu, ale potrafi rozpieści...
Odsłon: 563
Zupa ogonowa to jedno z klasycznych to dań kuchni polskiej, które z powodzeni...
Odsłon: 75422
Zdrowa, smaczna sałatka śniadaniowa.
Odsłon: 1606
Makaron z kurkami jest prosty i szybki w przygotowaniu, ale potrafi rozpieści...
Odsłon: 563
Zupa ogonowa to jedno z klasycznych to dań kuchni polskiej, które z powodzeni...
Odsłon: 75422
Zdrowa, smaczna sałatka śniadaniowa.
Odsłon: 1606
Składniki
Wywar mięsny przygotować wg własnych upodobań. Do wywaru wrzucić pokrojone ziemniaki marchewkę oraz przyprawy, zagotować.
Boczek pokroić w kostkę i usmażyć na patelni. dy warzywa będą już miękkie dodać odcedzoną fasolkę, zagotować.
Na końcu przełożyć usmażony boczek, a na patelnię dodać łyżkę margaryny, mąkę i przygotować zasmażkę. Przełożyć do zupy i zagotować. W razie potrzeby doprawić do smaku. Podawać np. z zielona pietruszką. Smacznego!