Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna, domowa zupka, którą polecam miłośnikom fasolki ;)
Nasze ciasto "Jaskiniowiec" to prawdziwa uczta dla miłośników słodkich deseró...
Odsłon: 34845
Placki z jogurtu greckiego to danie przygotowane z ciasta podobnego do naleśn...
Odsłon: 1539
Ragoŭt to rodzaj gulaszu, szybkie danie obiadowe.
Odsłon: 100
Nasze ciasto "Jaskiniowiec" to prawdziwa uczta dla miłośników słodkich deseró...
Odsłon: 34845
Placki z jogurtu greckiego to danie przygotowane z ciasta podobnego do naleśn...
Odsłon: 1539
Ragoŭt to rodzaj gulaszu, szybkie danie obiadowe.
Odsłon: 100
Składniki
Wywar mięsny przygotować wg własnych upodobań. Do wywaru wrzucić pokrojone ziemniaki marchewkę oraz przyprawy, zagotować.
Boczek pokroić w kostkę i usmażyć na patelni. dy warzywa będą już miękkie dodać odcedzoną fasolkę, zagotować.
Na końcu przełożyć usmażony boczek, a na patelnię dodać łyżkę margaryny, mąkę i przygotować zasmażkę. Przełożyć do zupy i zagotować. W razie potrzeby doprawić do smaku. Podawać np. z zielona pietruszką. Smacznego!