Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna, domowa zupka, którą polecam miłośnikom fasolki ;)
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 223
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 773
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1822
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 165
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 247
Polecam.
Odsłon: 298
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 223
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 773
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1822
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 165
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 247
Polecam.
Odsłon: 298
Składniki
Wywar mięsny przygotować wg własnych upodobań. Do wywaru wrzucić pokrojone ziemniaki marchewkę oraz przyprawy, zagotować.
Boczek pokroić w kostkę i usmażyć na patelni. dy warzywa będą już miękkie dodać odcedzoną fasolkę, zagotować.
Na końcu przełożyć usmażony boczek, a na patelnię dodać łyżkę margaryny, mąkę i przygotować zasmażkę. Przełożyć do zupy i zagotować. W razie potrzeby doprawić do smaku. Podawać np. z zielona pietruszką. Smacznego!