Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
zupa bez nazwy, wymyslona z potrzeby chwili, oczywiście bez mięsa, udany eksperyment
Marynowana papryka, nadziana wcześniej kapustą, to jest przysmak węgierski i...
Odsłon: 58
Bardzo sycąca, pyszna potrawa składająca się z ziemniaczków, kurek oraz boczk...
Odsłon: 44
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 44
Przepis na ciasto z malinami, które jest szybkie i proste w wykonaniu. Świetn...
Odsłon: 81
Znakomity pomysł na bezglutenowy chleb, który przygotujesz w mniej niż 10 min...
Odsłon: 19658
Marynowana papryka, nadziana wcześniej kapustą, to jest przysmak węgierski i...
Odsłon: 58
Bardzo sycąca, pyszna potrawa składająca się z ziemniaczków, kurek oraz boczk...
Odsłon: 44
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 44
Przepis na ciasto z malinami, które jest szybkie i proste w wykonaniu. Świetn...
Odsłon: 81
Znakomity pomysł na bezglutenowy chleb, który przygotujesz w mniej niż 10 min...
Odsłon: 19658
Składniki
1. grzyby zalać woda, po chwili dokładnie umyc, ponownie zalać wodą, 2. warzywa obrać, pokroić w kostkę, 3. cebulę poddusić na maśle, dodać ziemniaki, marchew i selera, chile dusić, wlać grzyby z woda w której się moczyły, posolic, gotować, 4. gdy warzywa będą prawie miękkie dodac pokrojona paprykę, gotować jeszcze chwilę, zaprawić zupę smietaną, doprawić sola i pieprzem, posypać natką smacznego