Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
zupa bez nazwy, wymyslona z potrzeby chwili, oczywiście bez mięsa, udany eksperyment
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326167
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12014
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16633
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5371
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326167
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12014
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16633
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5371
Składniki
1. grzyby zalać woda, po chwili dokładnie umyc, ponownie zalać wodą, 2. warzywa obrać, pokroić w kostkę, 3. cebulę poddusić na maśle, dodać ziemniaki, marchew i selera, chile dusić, wlać grzyby z woda w której się moczyły, posolic, gotować, 4. gdy warzywa będą prawie miękkie dodac pokrojona paprykę, gotować jeszcze chwilę, zaprawić zupę smietaną, doprawić sola i pieprzem, posypać natką smacznego