Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
zupa bez nazwy, wymyslona z potrzeby chwili, oczywiście bez mięsa, udany eksperyment
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5270
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 834
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11691
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5052
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1299
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5270
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 834
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11691
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5052
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1299
Składniki
1. grzyby zalać woda, po chwili dokładnie umyc, ponownie zalać wodą, 2. warzywa obrać, pokroić w kostkę, 3. cebulę poddusić na maśle, dodać ziemniaki, marchew i selera, chile dusić, wlać grzyby z woda w której się moczyły, posolic, gotować, 4. gdy warzywa będą prawie miękkie dodac pokrojona paprykę, gotować jeszcze chwilę, zaprawić zupę smietaną, doprawić sola i pieprzem, posypać natką smacznego