Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zamiast kiełbasy można go zrobić z bobem, smakuje wybornie. SMACZNEGO.
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2525
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1901
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1655
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1590
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2525
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1901
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1655
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1590
Składniki
Wykonanie zakwasu: Wszystkie składniki razem połączyć i pozostawić w ciepłym miejscu na 4-6 dni Wykonanie: Do przygotowanego wywaru wlać zakwas, zagotować, dodać śmietanę i chrzan, przyprawić do smaku. Oddzielnie ugotować bób w osolonej wodzie, wyłożyć porcje na talerz, zalać gorącym żurkiem, posypać posiekaną zieleniną i podawać. SMACZNEGO.