Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zamiast kiełbasy można go zrobić z bobem, smakuje wybornie. SMACZNEGO.
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 216
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 773
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 908
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 121
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2803
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 216
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 773
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 908
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 121
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2803
Składniki
Wykonanie zakwasu: Wszystkie składniki razem połączyć i pozostawić w ciepłym miejscu na 4-6 dni Wykonanie: Do przygotowanego wywaru wlać zakwas, zagotować, dodać śmietanę i chrzan, przyprawić do smaku. Oddzielnie ugotować bób w osolonej wodzie, wyłożyć porcje na talerz, zalać gorącym żurkiem, posypać posiekaną zieleniną i podawać. SMACZNEGO.