Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zamiast kiełbasy można go zrobić z bobem, smakuje wybornie. SMACZNEGO.
Propozycja na smaczny ryż do potraw chińskich i nie tylko. Szybko i smacznie,...
Odsłon: 43
Dzisiaj karczek z marynaty pieczony w piekarniku. Mięsko soczyste , kruche i...
Odsłon: 181
Szybka i smaczna surówka z kapusty pekińskiej z dodatkiem czosnku i koperku
Odsłon: 251
Szybkie i proste babeczki bez użycia miksera.
Odsłon: 141
Propozycja na smaczny ryż do potraw chińskich i nie tylko. Szybko i smacznie,...
Odsłon: 43
Dzisiaj karczek z marynaty pieczony w piekarniku. Mięsko soczyste , kruche i...
Odsłon: 181
Szybka i smaczna surówka z kapusty pekińskiej z dodatkiem czosnku i koperku
Odsłon: 251
Szybkie i proste babeczki bez użycia miksera.
Odsłon: 141
Składniki
Wykonanie zakwasu: Wszystkie składniki razem połączyć i pozostawić w ciepłym miejscu na 4-6 dni Wykonanie: Do przygotowanego wywaru wlać zakwas, zagotować, dodać śmietanę i chrzan, przyprawić do smaku. Oddzielnie ugotować bób w osolonej wodzie, wyłożyć porcje na talerz, zalać gorącym żurkiem, posypać posiekaną zieleniną i podawać. SMACZNEGO.