Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zamiast kiełbasy można go zrobić z bobem, smakuje wybornie. SMACZNEGO.
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3552
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 613
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3773
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 333
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 603
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3552
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 613
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3773
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 333
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 603
Składniki
Wykonanie zakwasu: Wszystkie składniki razem połączyć i pozostawić w ciepłym miejscu na 4-6 dni Wykonanie: Do przygotowanego wywaru wlać zakwas, zagotować, dodać śmietanę i chrzan, przyprawić do smaku. Oddzielnie ugotować bób w osolonej wodzie, wyłożyć porcje na talerz, zalać gorącym żurkiem, posypać posiekaną zieleniną i podawać. SMACZNEGO.