Wybierz się w kulinarną podróż do słonecznej Italii. Przygotuj przepyszną włoską przekąskę, czyli arancini – ryżowe z serem cheddar, tymiankiem i groszkiem smażone na głębokim tłuszczu. Idealne danie, na każdą imprezę.

Polecane artykuły

Roszponka, choć nie jest zbyt popularna na polskich stołach, zasługuje na szczególną uwagę. Te drobne, delikatne listki o łagodnym, orzechowym posm...

To propozycja idealna na cieplejsze dni - wiosenny tort sałatkowy jest niezwykle efektowny, a do tego smakuje wybornie. Sprawdź nasze pomysły na wa...

W 539. odcinku programu "Ewa gotuje" Ewa Wachowicz podzieliła się przepisami na wielkanocne dania w nieco innej odsłonie - jarzynową sałatkę z hisz...

Święta wielkanocne zbliżają się wielkimi krokami, a wraz z nimi konieczność przygotowania wystawnego menu. Jeśli nie masz czasu na skomplikowane po...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy

