Ta przekąska zrobi furorę, na każdej imprezie. Deska masła podana z owocami, orzechami i miodem, do której zaserwujesz świeże pieczywo to niebanalna przystawka. Sprawdź, jak ją zrobić.
Polecane artykuły
Na co dzień mak jadamy jedynie w postaci posypki na bułkach lub ciasteczkach. Jednak, gdy przychodzi czas Bożego Narodzenia, na stole obowiązkowo m...
Planujesz zrzucić kilka nadprogramowych kilogramów i szukasz ciekawych pomysłów na pierwszy posiłek dnia? Jeśli jajecznica i kanapki już ci się znu...
Siostra Anastazja to zdecydowanie najbardziej znana gotująca duchowna. Jej przepisy cieszą się niezwykłą popularnością, na co dzień korzysta z nich...
Święta to czas, kiedy aromatyczne wypieki królują na naszych stołach. Wśród nich nie może zabraknąć ciast z makiem – tradycyjnych, ale zawsze zachw...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy
Polecam. Napisałam piernik, ale właściwie powinnam napisać ciasto korzenne...
Odsłon: 298
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
- Boże Narodzenie
- Impreza
- Do pracy
- Polska
- Wegetariańskie
- Jajka
- Orzechy
- Migdały
- Nerkowce
- Ciasta
- Dla zdrowia
Odsłon: 2236
Uszka postne, grzybowe w naszym domu robi się na dwa sposoby- z suszonymi grz...
Odsłon: 2668
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 617