O prozdrowotnych właściwościach octu jabłkowego można byłoby mówić długo. M.in. zmniejsza on ryzyko nadciśnienia czy cukrzycy. Zaleca się picie octu małymi porcjami. Jak więc przygotować go samodzielnie? Poznaj przepis na domowy ocet jabłkowy.
        Polecane artykuły
            Jarmuż to jedno z najzdrowszych warzyw, które każdy powinien włączyć do swojej diety, zwłaszcza jesienią i zimą. Bogaty w witaminy, minerały i prze...
            Niektóre przekąski mogą zaskoczyć swoją wartością odżywczą i wpływem na ciało. Te, które zawierają dużo błonnika, dają długotrwałe uczucie sytości...
            Pestki słonecznika to jedno z najcenniejszych źródeł roślinnych tłuszczów, witaminy E i magnezu. Regularnie spożywane wspierają serce, poprawiają t...
            Jesień w kuchni to oczywiście grzyby. Dlatego w 554. odcinku programu "Ewa gotuje" pojawi się pyszna i rozgrzewająca zupa oraz polędwiczki z aromat...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
- Wielkanoc
 - Boże Narodzenie
 - Impreza
 - Tłusty czwartek
 - Walentynki
 - Komunia
 - Owoce
 - Nabiał
 - Mleko
 - Dżemy
 - Rogaliki
 
Odsłon: 35904
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
- Wielkanoc
 - Boże Narodzenie
 - Impreza
 - Do pracy
 - Polska
 - Bez glutenu
 - Bez laktozy
 - Warzywa
 - Papryka
 - Mięso
 - Przyprawy
 - Czosnek
 - Kolendra
 - Majeranek
 - Dla zdrowia
 
Odsłon: 1269
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1779
        
        
            
             