O prozdrowotnych właściwościach octu jabłkowego można byłoby mówić długo. M.in. zmniejsza on ryzyko nadciśnienia czy cukrzycy. Zaleca się picie octu małymi porcjami. Jak więc przygotować go samodzielnie? Poznaj przepis na domowy ocet jabłkowy.

Polecane artykuły

Surówki to jeden z tych elementów obiadu, który zawsze potrafi poprawić smak dania i wprowadzić do niego świeżość. Jeśli szukacie inspiracji na dod...

Najzdrowszy sok na świecie? Właśnie tak mówią o soku z aceroli - niewielkiego, tropikalnego owocu pochodzącego z Barbadosu. Choć wygląda niepozorni...

Szparagi dostępne są w trzech odmianach kolorystycznych. Dzięki temu oferują one różnorodność wizualną i wyjątkowe walory smakowe. Każdy z nich odz...

Sezon na rabarbar trwa w najlepsze. To doskonały moment, aby wykorzystać go w kuchni na różne sposoby, na przykład przygotowując pyszne wypieki. Sp...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy

Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 56

Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 61

Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
- Polska
- Włoska
- Śródziemnomorska
- Makaron
- Warzywa
- Papryka
- Grzyby
- Przyprawy
- Bazylia
- Czosnek
- Tymianek
- Makarony
- Makaronowe
- Dla zdrowia
Odsłon: 301

