Faszerowane awokado zapiekane z jajkiem. Smak zachwyca!
Mamy dla ciebie smaczne śniadanie, przekąskę lub kolację. Zapiekane awokado sprawdzi się świetnie o każdej porze dnia. Potrawa będzie sycąca, ponieważ dodasz do niej jeszcze m.in. jajko i boczek. Brzmi pysznie, prawda? Wypróbuj przepis i nie zwlekaj!
Polecane artykuły
Wymaga cierpliwości i precyzji, ale z odpowiednimi wskazówkami każdy może go zrobić w swojej kuchni. Trudno wyobrazić sobie bez niego śniadanie i k...
Roszponka warzywna jest bardzo często mylona ze swoją dalszą kuzynką - sałatą. Jednak okazuje się, że ma z nią niewiele wspólnego. Charakteryzuje j...
W kuchni Ewy Wachowicz królują przede wszystkim składniki dobrej jakości. W 520. odcinku prowadząca przygotuje z nich pyszne i zdrowe dania. Aromat...
Pyszny i aromatyczny sos to podstawa każdego makaronu. To on decyduje o ,,być albo nie być” tego dania – odpowiednio skomponowane i przyprawione sk...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy
Nasza propozycja na pyszne danie obiadowe – klopsiki z szynki wieprzowej w ar...
Odsłon: 11043
Rodzaj lekko chrupiącego pieczywa. Idealna na śniadanie, kolację i przegryzk...
Odsłon: 38