Boże Narodzenie na słono

Rozgrzewająca zupa, idealna na jesień, która doda ci energii? Przygotuj grochówkę na wędzonym boczku. Takie danie przypadnie do gustu wszystkim fanom tradycyjnej kuchni, którzy cenią sobie klasyczne, mięsne smaki. To niezwykle sycąca i aromatyczna propozycja!

Polecane artykuły

Informacje Co zrobić z resztek po świętach? 7 szybkich przepisów

Nadwyżka jedzenia po świętach to spory problem. Szkoda je wyrzucać, dlatego warto poznać sposoby na ponowne wykorzystanie - w tym artykule podpowia...

1
Informacje Miód najlepszy z najlepszych. Redukuje stany zapalne, działa przeciwbakteryjnie i antywirusowo

Miód wrzosowy to jeden z najbardziej cenionych i jednocześnie najrzadszych rodzajów miodu. Wyróżniają go intensywny aromat, bursztynowo-czerwona ba...

0
Informacje Sylwestrowe szaleństwo na stole. Przekąski z efektem wow

W ostatnią noc roku liczy się lekkość, zabawa i swoboda – dlatego zamiast klasycznej kolacji stawiamy na przekąski, które można chwycić w dłoń międ...

0
Informacje Jak prawidłowo zaparzyć herbatę? Praktyczny poradnik

Dobra herbata zaczyna się od właściwego sprzętu i znajomości kilku prostych zasad. Sprawdź, jak parzyć herbatę, by wydobyć z niej pełnię smaku, nie...

0

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

30 min
6
Przekąski Śledź w oleju wigilijny

Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...

Odsłon: 1802

30 min
6
>60 min
11
Ciasta Domek z piernika

Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...

Odsłon: 367

>60 min
11