Masz ochotę na kulinarną podróż do Azji, pełną smaku i aromatu. Przygotuj makaron ryżowy smażony z fasolką szparagową i tofu, to pyszne danie świetnie sprawdzi się na szybki obiad. Tak przygotowana potrawa będzie idealna dla wegetarian oraz osób, które chcą zrzucić zbędne kilogramy.
Polecane artykuły
Ocet jabłkowy od lat stosowany jest nie tylko w kuchni, ale również w medycynie naturalnej. Wspiera trawienie, poprawia odporność i pomaga w utrzym...
Szukacie sposobu na szybki zastrzyk energii i wsparcie dla kości? Koktajle mogą być idealnym rozwiązaniem. Bogate w białko i wartościowe składniki...
Andrzejki to doskonała okazja, aby spotkać się w gronie znajomych i spędzić wieczór przy dobrym jedzeniu. Zamiast tradycyjnych dań na stołach coraz...
Gdy temperatura za oknem spada, nic tak nie poprawia samopoczucia jak talerz gorącej, aromatycznej zupy. To jeden z najprostszych i najzdrowszych s...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
- Wielkanoc
- Boże Narodzenie
- Impreza
- Grill
- Polska
- Śródziemnomorska
- Ryż
- Makaron
- Ryżowy
- Warzywa
- Kukurydza
- Owoce
- Nabiał
- Jajka
- Przyprawy
- Czosnek
- Makarony
- Makaronowe
Odsłon: 715
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1043
Delikatna polędwica wieprzowa, aromatyczne dodatki , to super danie obiadowe.
Odsłon: 226
Przepis dnia
Polecam. Duży tort o wyrazistym smaku. Pasuje na każdą okazję.
Odsłon: 2762
