Pączki z dodatkiem ugotowanych ziemniaków to absolutny hit sezonu. Są puszyste i wilgotne w środku. W cynamonowej posypce będą smakować obłędnie. Wypróbuj przepis!
Polecane artykuły
Pieczywo to podstawa polskiego stołu, ale co jeść zamiast chleba, gdy chcesz zredukować kalorie i węglowodany? Warzywne gofry to odpowiedź, która z...
Świeże figi w deserach potrafią zachwycić smakiem i aromatem. Ich delikatna słodycz świetnie komponuje się z wieloma składnikami, a nietypowe połąc...
Jesień to czas, kiedy dania z grzybami smakują najlepiej. Wie o tym i Ewa Wachowicz, dlatego w 554. odcinku swojego autorskiego programy przygotuje...
Czy śniadanie to najważniejszy posiłek w ciągu dnia? Dietetycy są zgodni – tak! Problem w tym, że rano zazwyczaj brakuje nam czasu na przygotowanie...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy
Kotlety ziemniaczane to oryginalny dodatek do dań mięsnych i rybnych. Z powod...
Odsłon: 18232
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6779