Pasta z pieczonego czosnku świetnie sprawdzi się do podpieczonego pieczywa. Warto zrobić ją w okresie jesienno-zimowym, czosnek ma wartości antybakteryjne, dlatego świetnie wesprze twoją odporność w sezonie na grypę i przeziębienia.

Polecane artykuły

Choć mango nie jest nowością na polskich stołach, jego odmiana o nazwie Ataulfo wciąż dla wielu brzmi egzotycznie. Tymczasem to właśnie ten niewiel...

Cukinia to jedno z najbardziej wszechstronnych warzyw sezonowych – lekkostrawna, niskokaloryczna, a przy tym niezwykle uniwersalna w kuchni. Doskon...

Kasza jęczmienna to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych kasz w polskiej kuchni. Zawiera ona spore ilości błonnika, witamin i minerałów. Ponad...

Artykuł sponsorowany
Zastanawiasz się, jak zaspokoić ochotę na coś słodkiego bez wyrzutów sumienia? Przedstawiamy pięć szybkich pomysłów na zdrowe przekąski, które przy...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy

Poleam. Domowe słodkości najlepsze.
Odsłon: 444

Fuczki to smażone placki z kiszonej kapusty , wywodzące się z kuchni Bieszcza...
- Impreza
- Grill
- Tłusty czwartek
- Do pracy
- Polska
- Wegetariańskie
- Kapusta
- Nabiał
- Jajka
- Mleko
- Przyprawy
- Majeranek
Odsłon: 166


