Pasta z pieczonego czosnku
Pasta z pieczonego czosnku świetnie sprawdzi się do podpieczonego pieczywa. Warto zrobić ją w okresie jesienno-zimowym, czosnek ma wartości antybakteryjne, dlatego świetnie wesprze twoją odporność w sezonie na grypę i przeziębienia.
Polecane artykuły
Dojrzałe wiśnie to nie tylko mnóstwo smaku, który można wykorzystać podczas zajadania się świeżymi owocami. To również wiele okazji do stworzenia p...
Zielony koktajl to prawdziwa bomba witaminowa, która nie tylko dostarcza cennych składników odżywczych, ale także przyspiesza metabolizm i podnosi...
Trwają przygotowania do startu nowego weekendowego pasma porannego Polsatu. „halo tu polsat” będzie emitowane w piątki, soboty i niedziele, a popro...
Czy kiedykolwiek zastanawiałeś się, dlaczego twoje próby odchudzania kończą się efektem jo-jo, a waga wraca jak bumerang? Może to kwestia zrozumien...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy
Dla małych i dla dużych. Polecam.
- Impreza
- Polska
- Dla dzieci
- Wegetariańskie
- Kasze i ryż
- Owoce
- Jagody
- Nabiał
- Mleko
- Przyprawy
- Mięta
- Dżemy
- Dla zdrowia
Odsłon: 2282
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 364
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
- Boże Narodzenie
- Impreza
- Komunia
- Polska
- Wegetariańskie
- Kasze i ryż
- Jaglana
- Nabiał
- Jogurt
- Ciasta
- Serniki
- Dla zdrowia
Odsłon: 124