Pasta z pieczonego czosnku
Pasta z pieczonego czosnku świetnie sprawdzi się do podpieczonego pieczywa. Warto zrobić ją w okresie jesienno-zimowym, czosnek ma wartości antybakteryjne, dlatego świetnie wesprze twoją odporność w sezonie na grypę i przeziębienia.

Polecane artykuły

Szynka gotowana to wędlina nie tylko pyszna, ale i zdrowa. Jeśli przygotujemy ją w domu samodzielnie, z dobrej jakości mięsa, będzie pozbawiona wsz...

25 marca nowy odcinek programu „Ewa gotuje” a w nim 3 nowe przepisy! Gospodyni programu na przystawkę zaserwuje aromatyczny chleb bez glutenu z sie...

Wielkanoc to jedno z najważniejszych świąt w roku, które często kojarzy się z tradycyjnymi potrawami takimi jak jajka, mięso czy mazurki. Jednakże,...

Puszyste, pyszne i smakują wszystkim - dorosłym i dzieciom. Doskonale komponują się z herbatą, kawą, czy jako przekąska podczas wieczornego, świąte...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy

Kto chce pomysł na pyszny obiad w niespełna 20 minut ? zachęcam wszystkich do...
Odsłon: 172
Święta to dla mnie festiwal mięs, u mnie oczywiście nie może zabraknąć boczku...
Odsłon: 953

Szybkie ,smaczne mięsko które praktycznie nie trzeba za dużo pilnować przy sm...
Odsłon: 725

Makaron ze szpinakiem i kurczakiem to prosty sposób na pyszny , szybki i sycą...
- Włoska
- Grecka
- Bałkańska
- Śródziemnomorska
- Makaron
- Warzywa
- Szpinak
- Nabiał
- Ser
- Mięso
- Kurczak
- Grzyby
- Przyprawy
- Czosnek
- Makarony
- Makaronowe
Odsłon: 529

