Uczta Smaków - Czas na Wielkanoc

Pasta z pieczonego czosnku

Pasta z pieczonego czosnku świetnie sprawdzi się do podpieczonego pieczywa. Warto zrobić ją w okresie jesienno-zimowym, czosnek ma wartości antybakteryjne, dlatego świetnie wesprze twoją odporność w sezonie na grypę i przeziębienia.

Polecane artykuły

Informacje Jak zrobić domową szynkę gotowaną? Gdy postawisz na wielkanocnym stole, zniknie raz-dwa

Szynka gotowana to wędlina nie tylko pyszna, ale i zdrowa. Jeśli przygotujemy ją w domu samodzielnie, z dobrej jakości mięsa, będzie pozbawiona wsz...

0
Ewa gotuje Ewa Gotuje: chleb bez glutenu, kurczak z boczniakami, blok czekoladowy

25 marca nowy odcinek programu „Ewa gotuje” a w nim 3 nowe przepisy! Gospodyni programu na przystawkę zaserwuje aromatyczny chleb bez glutenu z sie...

0
Informacje 7 nieoczywistych sałatek na Wielkanoc. Goście będą prosić o przepisy!

Wielkanoc to jedno z najważniejszych świąt w roku, które często kojarzy się z tradycyjnymi potrawami takimi jak jajka, mięso czy mazurki. Jednakże,...

4
Informacje Babki świąteczne, które zawsze wychodzą

Puszyste, pyszne i smakują wszystkim - dorosłym i dzieciom. Doskonale komponują się z herbatą, kawą, czy jako przekąska podczas wieczornego, świąte...

7

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

Dania główne Kotlet jak schabowy z karkówki

Kto chce pomysł na pyszny obiad w niespełna 20 minut ? zachęcam wszystkich do...

Odsłon: 172

15 min
2
Wędliny Gotowany boczek wędzony

Święta to dla mnie festiwal mięs, u mnie oczywiście nie może zabraknąć boczku...

Odsłon: 953

15 min
13
30 min
22
Zupy Kiszenie żurku

Kiszony żurek swojego wykonania najlepszy. Prosty i szybki przepis, a po ukis...

Odsłon: 388

30 min
3