Pasta z pieczonego czosnku świetnie sprawdzi się do podpieczonego pieczywa. Warto zrobić ją w okresie jesienno-zimowym, czosnek ma wartości antybakteryjne, dlatego świetnie wesprze twoją odporność w sezonie na grypę i przeziębienia.
Polecane artykuły
Drugie śniadanie to z jednej strony chwila wytchnienia w biegu dnia, z drugiej - moment, żeby zjeść coś sycącego. Nie oznacza to jednak koniecznośc...
Lekki obiad na szybko to idealne rozwiązanie dla zapracowanych oraz tych, którzy nie mają ochoty spędzać długich godzin w kuchni, a jednocześnie db...
Dieta jajeczna to model odżywiania popularny wśród osób, którym zależy na uzyskaniu spektakularnych efektów odchudzania w krótkim czasie. Jest ona...
Jeśli szukacie pomysłu na lekkie, a jednocześnie sycące danie, które doskonale wpisze się w waszą dietę, sałatki z brokułem będą strzałem w dziesią...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy
Bardzo lubię surówkę z selera korzeniowego, więc postanowiłam stworzyć fermen...
- Wielkanoc
- Boże Narodzenie
- Impreza
- Grill
- Walentynki
- Do pracy
- Polska
- Bez glutenu
- Bez laktozy
- Bez cukru
- Dla dzieci
- Dietetyczne
- Wegetariańskie
- Wegańskie
- Warzywa
- Jabłka
- Warzywne
- Dla zdrowia
Odsłon: 40
My Polacy lubimy zapiekanki na bułce paryskiej. Dzisiejsza moja propozycja na...
Odsłon: 1467
Coś dla miłośników łososia i coś dla tych, którzy nawet za nim nie przepadają...
- Wielkanoc
- Boże Narodzenie
- Impreza
- Do pracy
- Dietetyczne
- Wegetariańskie
- Warzywa
- Papryka
- Przyprawy
- Czosnek
- Płatki
- Dla zdrowia
Odsłon: 295
Ciasto francuskie to prawdziwa klasyka, która zawsze zachwyca twoją lekkością...
Odsłon: 3251
Tej surówki nie trzeba nikomu przedstawiać. To klasyka polskich surówek, któr...
Odsłon: 450