Pasta z pieczonego czosnku świetnie sprawdzi się do podpieczonego pieczywa. Warto zrobić ją w okresie jesienno-zimowym, czosnek ma wartości antybakteryjne, dlatego świetnie wesprze twoją odporność w sezonie na grypę i przeziębienia.

Polecane artykuły

W Wielką Sobotę Ewa Wachowicz zaprosi do swej krakowskiej kuchni, gdzie zaprezentuje potrawy na Wielkanoc. Sprawdź, co wydarzy się w 389. odcinku p...

Szukasz pomysłu na efektowny i smaczny przysmak świąteczny? Postaw na roladki z szynki. Przekąska na Wielkanoc w tej formie to coś, co można przygo...

Artykuł sponsorowany
Air Fryer to doskonały sposób na naukę gotowania. Ten wielofunkcyjny sprzęt kuchenny zapewni ci wspaniałą przygodę z gotowaniem. Poznasz nowe przep...

Wielkanoc to czas radości, spotkań z rodziną i wyjątkowych potraw, które goszczą na naszych stołach. Wśród nich szczególne miejsce zajmuje schab -...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy

