Pasta z pieczonego czosnku świetnie sprawdzi się do podpieczonego pieczywa. Warto zrobić ją w okresie jesienno-zimowym, czosnek ma wartości antybakteryjne, dlatego świetnie wesprze twoją odporność w sezonie na grypę i przeziębienia.

Polecane artykuły

Szparagi dostępne są w trzech odmianach kolorystycznych. Dzięki temu oferują one różnorodność wizualną i wyjątkowe walory smakowe. Każdy z nich odz...

Sezon na rabarbar trwa w najlepsze. To doskonały moment, aby wykorzystać go w kuchni na różne sposoby, na przykład przygotowując pyszne wypieki. Sp...

Ziemniaki i brokuły to warzywa, które tworzą zgrany duet, dzięki czemu idealnie sprawdzają się w rozmaitych daniach, w tym zapiekankach. Cenione są...

Herbata to jeden z najpopularniejszych napojów na świecie. I nic w tym dziwnego – jest ona nie tylko smaczna, ale również bogata w substancje odżyw...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy

Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 159
Czasami można znaleźć bardzo apetyczne rzodkwie, są idealne do surówek.
- Grill
- Polska
- Bez glutenu
- Bez laktozy
- Bez cukru
- Dla dzieci
- Dietetyczne
- Wegetariańskie
- Wegańskie
- Warzywa
- Jabłka
- Przyprawy
- Czosnek
- Surówki
- Dla zdrowia
Odsłon: 98

