Lekkie danie z pstrągiem w roli głównej. Sekretem wyjątkowego smaku jest sos verde, który wykonasz z garści natki pietruszki, kaparów, koperku i szalotki. Tak aromatycznej ryby jeszcze nie jadłeś! Zdrowe, pyszne danie, idealne na obiad lub kolację.
Polecane artykuły
Soczewica to prawdziwa bohaterka szybkiej kuchni, pożywna, aromatyczna i gotowa w kilkanaście minut. Idealna, gdy potrzebujecie czegoś ciepłego i s...
Jak wydobyć kolor z barszczu? Sposoby naszych babć to prawdziwa skarbnica kulinarnej mądrości. Łyżeczka octu, sok z cytryny czy kwasek cytrynowy do...
Ewa Wachowicz nie boi się ryzykować w kuchni. W 558. odcinku programu "Ewa Gotuje" postanowiła zaskoczyć widzów i przerobić po swojemu znane recept...
Co zrobić, żeby ciasto na pierogi nie było twarde jak podeszwa? Wystarczy trzymać się kilku podstawowych zasad i postawić na odpowiednią mąkę. Dobó...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 516
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3578
Karkówka z pieca będzie soczysta i bardzo aromatyczna, jeśli przygotujesz ją...
Odsłon: 3346
Sernik Izaura to efektowne ciasto, nazwane na cześć tytułowej bohaterki szale...
Odsłon: 30548
