Sprawdzone przepisy na Wielkanoc

Lekkie danie z pstrągiem w roli głównej. Sekretem wyjątkowego smaku jest sos verde, który wykonasz z garści natki pietruszki, kaparów, koperku i szalotki. Tak aromatycznej ryby jeszcze nie jadłeś! Zdrowe, pyszne danie, idealne na obiad lub kolację.

Polecane artykuły

Informacje Jak zrobić dobrą paschę wielkanocną? Odpowiedni ser to podstawa

Jak zrobić dobrą paschę wielkanocną? To pytanie zadaje sobie wielu miłośników tradycyjnych wypieków przed świętami. Ten wschodni przysmak, choć nie...

0
Informacje Mazurek na Wielkanoc. 5 najlepszych przepisów, udadzą się każdemu

Mazurek - bez tego wypieku zdecydowanie trudno jest wyobrazić sobie Wielkanoc. Najważniejszy jest jednak sprawdzony przepis, a takich u nas nie bra...

2
Informacje Sosy do jajek, wędlin i pasztetów. Nie tylko na Wielkanoc

Szukasz pomysłów, które sprawią, że twoje wielkanocne dania będą jeszcze lepsze? Sekretem jest odpowiednio przygotowany sos. Sprawdź nasze pomysły...

2
Ewa gotuje Ewa gotuje po polsku. Krupnik, schab w kapuście i pyszne ciasto z jabłkami

Kuchnia polska ma mnóstwo do zaoferowania. W 536. odcinku "Ewa gotuje" prowadząca sięgnie do tradycyjnych przepisów. Zacznie od pysznego krupniku,...

9

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

>60 min
3
Desery Najłatwiejsza babka maślana

Babka zawsze pięknie wygląda na stole. Ze zrobieniem babki maślanej każdy so...

Odsłon: 14620

15 min
35
Desery Babka kawowa

Babka kawowa to idealne ciasto na Wielkanoc, ale i na inne okazje. Jest przep...

Odsłon: 34

60 min
3