Lekkie danie z pstrągiem w roli głównej. Sekretem wyjątkowego smaku jest sos verde, który wykonasz z garści natki pietruszki, kaparów, koperku i szalotki. Tak aromatycznej ryby jeszcze nie jadłeś! Zdrowe, pyszne danie, idealne na obiad lub kolację.
Polecane artykuły
Czy śniadanie to najważniejszy posiłek w ciągu dnia? Dietetycy są zgodni – tak! Problem w tym, że rano zazwyczaj brakuje nam czasu na przygotowanie...
Artykuł sponsorowany
Czy można zjeść spokój? Naukowcy coraz częściej odpowiadają: tak, przynajmniej częściowo. To, co jemy, nie tylko odżywia ciało, ale także reguluje...
Dzika róża niegdyś regularnie gościła w polskich domach. Dziś, choć przez wielu zapomniana, wciąż uznawana jest za jeden z najcenniejszych darów na...
Rokitnik to owoc, po który warto sięgać jesienią i zimą, ponieważ zawiera dużo witaminy C ważnej dla naszej odporności. Można zrobić z niego odżywc...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
- Impreza
- Walentynki
- Komunia
- Do pracy
- Polska
- Ukraińska
- Bez glutenu
- Bez laktozy
- Bez cukru
- Warzywa
- Mięso
- Przyprawy
- Czosnek
- Majeranek
- Keto
Odsłon: 25777
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 2825
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1341
