Bogracz to potrawa znana zarówno w kuchni węgierskiej, jak i polskiej. Pyszne danie jednogarnkowe, które jest pełne smaków. Ze względu na mięsne i warzywne składniki, to również potrawa niezwykle sycąca. Wypróbuj przepis, smacznego!

Polecane artykuły

Gofry jak znad morza to jeden z tych smaków dzieciństwa, który zawsze wywołuje uśmiech. Idealnie chrupiące, lekkie i pachnące - smakują najlepiej p...

Ewa Wachowicz zaprasza widzów na kolejny - już 542. - odcinek programu "Ewa Gotuje". Tym razem jego gospodyni podzieli się z widzami przepisem na p...

Marzysz o aromatycznych i chrupiących udkach z kurczaka, które zachwycą nie tylko smakiem, ale i zdrowymi dodatkami? Ten niedoceniany kawałek mięsa...

Sezon grillowy to nie tylko czas karkówki i kiełbasy. Coraz więcej osób sięga po lżejsze, zdrowsze alternatywy – a ryby sprawdzają się na ruszcie d...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy


Pieczone ziemniaki faszerowane mieszanymi grzybami w kremowym sosie serowym
Dni spędzone na działce przy pracy powodują, że trzeba zrobić kolację przy ni...
- Impreza
- Grill
- Wegańskie
- Warzywa
- Ziemniaki
- Owoce
- Nabiał
- Ser
- Grzyby
- Przyprawy
- Czosnek
- Majeranek
- Dla zdrowia
Odsłon: 59
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 451

Polecam. Jak babciny.
- Impreza
- Polska
- Bez laktozy
- Bez cukru
- Dla dzieci
- Kasze i ryż
- Warzywa
- Ziemniaki
- Mięso
- Przyprawy
- Kolendra
- Dla zdrowia
Odsłon: 1385

Polecam, pyszna zupa.
- Polska
- Bez glutenu
- Buliony
- Kasze i ryż
- Jaglana
- Warzywa
- Buraki
- Nabiał
- Jajka
- Przyprawy
- Czosnek
- Kolendra
- Dla zdrowia
Odsłon: 1862

