Bogracz to potrawa znana zarówno w kuchni węgierskiej, jak i polskiej. Pyszne danie jednogarnkowe, które jest pełne smaków. Ze względu na mięsne i warzywne składniki, to również potrawa niezwykle sycąca. Wypróbuj przepis, smacznego!

Polecane artykuły

Płatna współpraca
W długie zimowe wieczory warto sprawić sobie małą przyjemność rozgrzewającymi napojami, słodkimi deserami czy pożywnymi daniami. Przedstawiamy nasz...

Artykuł sponsorowany
Faworki, nazywane również chrustem, to klasyczne polskie wypieki, które cieszą się ogromną popularnością w okresie karnawału. Te delikatne, chrupią...

Pulchne drożdżowe kluski wypełnione sycącym nadzieniem. Takie właśnie są parowańce żakowolskie z soczewicą, czyli regionalne danie obiadowe kuchni...

Korzeń maca to część rośliny pochodzącej z wysokogórskich terenów Andów w Peru. Od wieków ceniony jest on za swoje wyjątkowe właściwości – to właśn...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy

Ciasto Haneczka jest wykwintne jak napoleonka. Wygląda na pracochłonne, ale j...
- Wielkanoc
- Boże Narodzenie
- Impreza
- Tłusty czwartek
- Walentynki
- Komunia
- Polska
- Francuska
- Nabiał
- Mleko
- Ciasta
Odsłon: 1149

Przepis dnia
Prosty w przygotowaniu , puszysty sernik , przygotowany na spodzie z biszkopt...
Odsłon: 17769

Przepis przywiozłam od rodziny z Borysławic. Pączki z tego przepisu są wyjątk...
Odsłon: 1964

Sernik baskijski to zdecydowanie petarda, a sernik baskijski pistacjowy to po...
- Wielkanoc
- Boże Narodzenie
- Walentynki
- Nabiał
- Jajka
- Ser
- Jogurt
- Mleko
- Orzechy
- Pistacje
- Ciasta
- Ciastka
- Serniki
Odsłon: 5900

