Bogracz to potrawa znana zarówno w kuchni węgierskiej, jak i polskiej. Pyszne danie jednogarnkowe, które jest pełne smaków. Ze względu na mięsne i warzywne składniki, to również potrawa niezwykle sycąca. Wypróbuj przepis, smacznego!
Polecane artykuły
Ocet jabłkowy od lat stosowany jest nie tylko w kuchni, ale również w medycynie naturalnej. Wspiera trawienie, poprawia odporność i pomaga w utrzym...
Szukacie sposobu na szybki zastrzyk energii i wsparcie dla kości? Koktajle mogą być idealnym rozwiązaniem. Bogate w białko i wartościowe składniki...
Andrzejki to doskonała okazja, aby spotkać się w gronie znajomych i spędzić wieczór przy dobrym jedzeniu. Zamiast tradycyjnych dań na stołach coraz...
Gdy temperatura za oknem spada, nic tak nie poprawia samopoczucia jak talerz gorącej, aromatycznej zupy. To jeden z najprostszych i najzdrowszych s...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy
Delikatna polędwica wieprzowa, aromatyczne dodatki , to super danie obiadowe.
Odsłon: 91
Przepis dnia
Polecam. Duży tort o wyrazistym smaku. Pasuje na każdą okazję.
Odsłon: 2620
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 106397
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 2055
