Jeśli jesteś wielbicielem serników, koniecznie musisz wypróbować ten przepis. Tort wychodzi niezwykle kremowy, idealnie sprawdzi się dla wegetarian oraz osób, które unikają laktozy. Dodatkowo deser ten nie wymaga pieczenia, dlatego zrobisz go w ekspresowym tempie. Udekoruj go świeżymi borówkami i świeżą miętą, będzie pysznie!
Polecane artykuły
Trudno wyobrazić sobie święta bez barszczu. Najlepszy smak uzyskuje się dzięki naturalnemu zakwasowi z buraków, który nadaje mu głębi i delikatnej...
Wigilijne uszka to klasyka, bez której wielu nie wyobraża sobie świątecznego stołu. Delikatne, aromatyczne i misternie lepione potrafią jednak spra...
Soczewica to prawdziwa bohaterka szybkiej kuchni, pożywna, aromatyczna i gotowa w kilkanaście minut. Idealna, gdy potrzebujecie czegoś ciepłego i s...
Jak wydobyć kolor z barszczu? Sposoby naszych babć to prawdziwa skarbnica kulinarnej mądrości. Łyżeczka octu, sok z cytryny czy kwasek cytrynowy do...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 320
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1109
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4135
