Tak przygotowanego bakłażana jeszcze nie jadłeś! Jest kremowy, aromatyczny, a dodatek orzeszków pinii, cebulki dymki i sosu jogurtowego doskonale dopełnia smak dania. Będzie doskonałą propozycją na szybki lunch, ciekawym dodatkiem do grilla lub obiadu. Pycha!

Polecane artykuły

„Ewa Gotuje” to program kulinarny, który ciągle zaskakuje. W 534. odcinku prowadząca zaprosiła do domu towarzyszkę swoich górskich wypraw. Ewa Wach...

Szukasz błyskawicznego i zdrowego śniadania, które naładuje cię energią na cały dzień? Nie trać czasu w kuchni. Istnieje mnóstwo ekspresowych przep...

Doskonały kotlet schabowy wymaga równie doskonałych dodatków. Choć wybór dobrego mięsa jest kluczowy, to właśnie surówki nadają całemu daniu charak...

Już w sobotę 15 marca w programie Ewa Gotuje, w domu Ewy Wachowicz, pojawi się specjalna gościni. To właśnie dla niej prowadząca przygotuje ulubion...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy

Dzisiaj inna odsłona krewetki królewskiej. Bardzo polecam z racji smaku oraz...
Odsłon: 16

Przepis dnia
Pałki z kurczaka w boczku to pomysł na tradycyjny obiad w nieco innej, bardzi...
Odsłon: 3015

Hiszpański flan to klasyczny deser o aksamitnej, kremowej konsystencji. Jego...
Odsłon: 2738

Bardzo smaczna, pożywna zupa.
- Polska
- Włoska
- Bez glutenu
- Bez laktozy
- Wegetariańskie
- Warzywa
- Kapusta
- Fasolka
- Nabiał
- Przyprawy
- Czosnek
- Kolendra
- Płatki
- Dla zdrowia
Odsłon: 3359

