Ewa_Gotuje

Tak przygotowanego bakłażana jeszcze nie jadłeś! Jest kremowy, aromatyczny, a dodatek orzeszków pinii, cebulki dymki i sosu jogurtowego doskonale dopełnia smak dania. Będzie doskonałą propozycją na szybki lunch, ciekawym dodatkiem do grilla lub obiadu. Pycha!

Polecane artykuły

Informacje Kwiatowy zapach i subtelny smak. Dlaczego warto jeść ryż jaśminowy zamiast białego?

Ryż jaśminowy to znakomita alternatywa dla klasycznego białego ryżu. Jego delikatny, lekko orzechowy smak i puszysta konsystencja sprawiają, że świ...

0
Ewa gotuje Ewa wspomina mroźną Antarktydę. Jej przepisy za to mocno rozgrzewają

„Ewa Gotuje” to program kulinarny, który ciągle zaskakuje. W 534. odcinku prowadząca zaprosiła do domu towarzyszkę swoich górskich wypraw. Ewa Wach...

4
Informacje Szybkie przepisy na śniadania. Zdrowo, ale treściwie

Szukasz błyskawicznego i zdrowego śniadania, które naładuje cię energią na cały dzień? Nie trać czasu w kuchni. Istnieje mnóstwo ekspresowych przep...

6
Informacje Najlepsze surówki do kotleta schabowego. Nie będziesz potrzebować innych dodatków

Doskonały kotlet schabowy wymaga równie doskonałych dodatków. Choć wybór dobrego mięsa jest kluczowy, to właśnie surówki nadają całemu daniu charak...

7

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

Ciasta Prostaczek

Prostaczek to – jak sama nazwa wskazuje – bardzo proste ciasto: zarówno jeśli...

Odsłon: 2440

30 min
6
Dania główne Krewetki w panierce Panko

Dzisiaj inna odsłona krewetki królewskiej. Bardzo polecam z racji smaku oraz...

Odsłon: 33

>60 min
0

Przepis dnia

Dania główne Pałki z kurczaka w boczku

Pałki z kurczaka w boczku to pomysł na tradycyjny obiad w nieco innej, bardzi...

Odsłon: 3093

30 min
10
Desery Kremowy flan

Hiszpański flan to klasyczny deser o aksamitnej, kremowej konsystencji. Jego...

Odsłon: 2762

15 min
1