Szaszłyki na pewno kojarzą się z mięsem opiekanym na grillu. Dzisiaj podsuwamy nieco inną propozycję - na szaszłyki rybne! Idealne na jarski obiad, kolację lub danie dla gości. Przekonaj się, jak je zrobić.
Polecane artykuły
Trudno wyobrazić sobie święta bez barszczu. Najlepszy smak uzyskuje się dzięki naturalnemu zakwasowi z buraków, który nadaje mu głębi i delikatnej...
Wigilijne uszka to klasyka, bez której wielu nie wyobraża sobie świątecznego stołu. Delikatne, aromatyczne i misternie lepione potrafią jednak spra...
Soczewica to prawdziwa bohaterka szybkiej kuchni, pożywna, aromatyczna i gotowa w kilkanaście minut. Idealna, gdy potrzebujecie czegoś ciepłego i s...
Jak wydobyć kolor z barszczu? Sposoby naszych babć to prawdziwa skarbnica kulinarnej mądrości. Łyżeczka octu, sok z cytryny czy kwasek cytrynowy do...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 62
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4311
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
- Boże Narodzenie
- Impreza
- Do pracy
- Polska
- Włoska
- Dla dzieci
- Nabiał
- Jajka
- Orzechy
- Nerkowce
- Włoskie
- Ciasta
- Dla zdrowia
Odsłon: 2589