Najlepsze przepisy na ogórki

Between kitchen & dining room - targi od kuchni do jadalni

W dniach 22-23 kwietnia w Hali Koszyki, w Warszawie odbędą się targi Between kitchen & dining room. Jest to nowy cykl targów, na których prezentować się będą firmy i marki związane z kuchnią oraz jadalnią, m.in.: meble, ceramika, naczynia, AGD, akcesoria dekoracyjne oraz artykuły spożywcze.

Na pierwszym piętrze Koszyków zaprezentuje się selekcja około 30 wystawców, zarówno małych, niezależnych projektantów i firm oraz dużych, uznanych marek - polskich i zagranicznych.

Wśród wystawców znajdą się takie marki jak: Miele, Smeg, Duka, Stokowski Gallery, Wild Wood Stories, MANO.ceramics, Silly Design,

August Design Studio, Vzorcovnia, LeDuvel, Divani, Kwiaty Amarant.

Uzupełnieniem oferty Targów będzie selekcja firm z ekologicznymi produktami spożywczymi, m.in.: Coco Bowls, Pszczelarium, DreamPeas, czy Soti Natural.

Partnerem Between jest firma Miele, producent najwyższej klasy urządzeń AGD. Dla gości wydarzenia Miele stworzy strefę świeżości pełną kolorowych warzyw i owoców. Chłodziarko-zamrażarka Miele Black Board Edition, która na co dzień pomaga w uporządkowaniu codziennych wyzwań, tym razem pozwoli spełniać pasje artystyczne. Twórcy najlepszych grafik stworzonych na tablicowym froncie będą mieli szansę wygrać cenne vouchery na warsztaty kulinarne w Miele Experience Center. Miele zaprasza także do strefy świeżości dzieci, na które będą czekały drobne upominki.

Wejście na Targi jest bezpłatne.

Smaker objął wydarzenie patronatem.

Więcej na temat Targów przeczytasz tutaj.

 

 

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

Dania główne Ryż z groszkiem i marchewką

Lekki i bardzo smaczny dodatek do mięs. Szybko się go przyrządza. Polecamy!

Odsłon: 82

15 min
4
Dodatki Mizeria do obiadu

Dzisiaj przygotowałam do obiadu jako dodatek mizerię z ogórków z koperkiem. P...

Odsłon: 210

15 min
5
Pieczywo Bułeczki z przedziałkiem pszenno-grahamkowe

Bułeczki z przedziałkiem lub bez jak kto woli. Pyszne i sycące, a zarazem mię...

Odsłon: 57

>60 min
2

Polecane artykuły

Informacje Najlepsze ciasta z owocami. Te przepisy to absolutne klasyki wśród deserów

Ciasta z owocami są prawdziwym symbolem lata. Gdy trwa sezon na soczyste truskawki, maliny czy śliwki, warto z niego skorzystać i przygotować lekki...

5
Informacje Co zrobić z młodego czosnku? Możesz ukisić, upiec, a młode pędy zblanszować

Wraz z nadejściem wiosny i lata w sklepach i na straganach zaczynają pojawiać się sezonowe warzywa, a wśród nich młody czosnek – znany z intensywne...

9
Informacje Dania z resztek z grilla. Pierożki, frittata i forszmak z grillowanym mięsem

Lato to idealny moment na spotkania ze znajomymi przy ogrodowym grillu. Jeśli po całonocnym biesiadowaniu zostało ci dużo resztek, nie wyrzucaj ich...

3
Informacje Rewelacyjne ciasta z porzeczkami. 7 przepisów na każdą okazję

Porzeczki - w zależności od odmiany - charakteryzują się lekko cierpkim lub kwaśnym smakiem, który idealnie przełamuje słodycz. To właśnie dlatego...

26