Najlepsze przepisy na ogórki

„Hell’s Kitchen. Piekielna Kuchnia” wraca na antenę Polsatu! Startują castingi do programu.

Po kilkuletniej przerwie Telewizja Polsat wraca z kulinarnym reality show „Hell’s Kitchen. Piekielna kuchnia”. Ruszyły właśnie castingi do kolejnej edycji kulinarnego show, które podbiło serca widzów na całym świecie.

„Hell’s Kitchen. Piekielna Kuchnia” wraca na antenę Polsatu

Amerykańska edycja wykreowała gwiazdę Gordona Ramsay’a. Liczne kolejne edycje m.in. w Stanach Zjednoczonych, Niemczech, Francji, Hiszpanii, Finlandii, Danii, Belgii, Rumunii, Rosji oraz na Litwie i Ukrainie gromadziły miliony widzów, którzy śledzili poczynania uczestników.                             

W poprzednich sześciu edycjach polskiej wersji rolę szefa pełnili Wojciech Modest Amaro i Michał Bryś. Tym razem na czele polskiej piekielnej kuchni stanie nowy szef!

Ostra selekcja ma wyłonić podczas castingów grupę pasjonatów gotowania, którzy powalczą o wygraną, czyli nagrodę pieniężną w wysokości 100 tys. zł.  Skompletowanie składu uczestników potrwa kilka tygodni. Poszukiwani są ochotnicy, którzy będą gotowi zamknąć się w willi, bez kontaktu ze światem zewnętrznym przez kilka tygodni, aby oddać się swojej największej pasji – gotowaniu i zawalczyć o własne marzenie o pracy w prawdziwej restauracji.  

Uczestników czeka ognista przeprawa – mocna szkoła życia i gotowania pod okiem profesjonalistów. Aby wziąć udział w castingu, należy wypełnić formularz na stronie hellskitchen.polsat.pl.

Nowa seria programu ma pojawić się na antenie stacji w jesiennej ramówce. Producentem wykonawczym reality show jest firma Jake Vision.

 

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

Pieczywo Chleb pszenny ekspresowy

Prosty do upieczenia, smaczny, utrzymujący długo świeżość chleb pieczony na s...

Odsłon: 84

30 min
1
Napoje Nalewka z cytryńca chińskiego

Cytryniec chiński to roślina, której właściwości od tysiącleci wykorzystywane...

Odsłon: 692

60 min
0
Sałatki Sałatka z arbuzem i kurczakiem

Całkiem zapomniałem o cudownym połączeniu arbuza i fety. Taki 'deser' w upaln...

Odsłon: 45

15 min
1

Polecane artykuły

Informacje Chłodnik bułgarski lub litewski, a może hiszpańskie gazpacho. Wyśmienite dania na gorące dni

Żar lejący się z nieba w trakcie letnich miesięcy nie sprzyja apetytowi. Warto w tym czasie stawiać na orzeźwiające potrawy, które pomogą nieco łat...

1
Informacje Zaskakujący miks dwóch polskich klasyków. Co zrobić z porzeczkoagrestu?

Niewiele osób wie o istnieniu tego bogatego w witaminy owocu. Niezależnie od tego, czy będziecie go zajadać na surowo, jako zdrową przekąskę, czy j...

10
Informacje Najlepsze ciasta z owocami. Te przepisy to absolutne klasyki wśród deserów

Ciasta z owocami są prawdziwym symbolem lata. Gdy trwa sezon na soczyste truskawki, maliny czy śliwki, warto z niego skorzystać i przygotować lekki...

8
Informacje Co zrobić z młodego czosnku? Możesz ukisić, upiec, a młode pędy zblanszować

Wraz z nadejściem wiosny i lata w sklepach i na straganach zaczynają pojawiać się sezonowe warzywa, a wśród nich młody czosnek – znany z intensywne...

9