Sylwester

Do 31 sierpnia w warszawskich restauracjach trwa przedłużony Restaurant Week. To idealna okazja do spróbowania najwyżej ocenianych dań przez Gości Festiwalu. Niepowtarzalne doświadczenia można rezerwować w aplikacji i na stronie festiwalu.

Fot.

Z festiwalowego menu wybraliśmy najlepsze pozycje, które nie tylko obłędnie smakują, ale także dobrze się prezentują!

1. EL BOTELLON
PASTA DEL MAR - Mule i vongole na makaronie w pesto ziołowym, suszony pomidor, czosnek, chilli, natka pietruszki.

2. WINESTONE WARSZAWA CENTRUM

Sałatka z kozim serem, orzechami, truskawkami i zielonym jabłkiem w winegrecie malinowym.

3. STOLICA

Żeberka wieprzowe w sosie z wędzonej śliwki, podane na pieczonych z ziołami ziemniakach w towarzystwie sezonowej sałatki.

4. BASIL & LIME

KA-NOM JEEB (DIM SUM) - ręcznie lepione pierożki, z nadzieniem z krewetek, kurczaka i kolendry, gotowane na parze. Podawane z dipem imbirowo-sojowym z sezamem.

5. ARUBA - SOPHISTICATED RIBS BAR

Wegański Strogonow - roślinny kurczak, boczniaki królewskie, warzywne ratatouille, konfitura z czerwonej cebuli, ryż jaśminowy.

Festiwal potrwa do 31 sierpnia 2021 roku. Ciepłe, letnie wieczory, to doskonały moment na degustacje, poznawanie nowych miejsc oraz znakomitego, bestsellerowego menu. Nie czekaj - najlepsze stoliki szybko znikają!

Źródło: materiały prasowe

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

30 min
6
Przekąski Śledź w oleju wigilijny

Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...

Odsłon: 1960

30 min
6
>60 min
13
Ciasta Domek z piernika

Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...

Odsłon: 450

>60 min
17