Fot.
Z festiwalowego menu wybraliśmy najlepsze pozycje, które nie tylko obłędnie smakują, ale także dobrze się prezentują!
1. EL BOTELLON
PASTA DEL MAR - Mule i vongole na makaronie w pesto ziołowym, suszony pomidor, czosnek, chilli, natka pietruszki.
2. WINESTONE WARSZAWA CENTRUM
Sałatka z kozim serem, orzechami, truskawkami i zielonym jabłkiem w winegrecie malinowym.
3. STOLICA
Żeberka wieprzowe w sosie z wędzonej śliwki, podane na pieczonych z ziołami ziemniakach w towarzystwie sezonowej sałatki.
4. BASIL & LIME
KA-NOM JEEB (DIM SUM) - ręcznie lepione pierożki, z nadzieniem z krewetek, kurczaka i kolendry, gotowane na parze. Podawane z dipem imbirowo-sojowym z sezamem.
5. ARUBA - SOPHISTICATED RIBS BAR
Wegański Strogonow - roślinny kurczak, boczniaki królewskie, warzywne ratatouille, konfitura z czerwonej cebuli, ryż jaśminowy.
Festiwal potrwa do 31 sierpnia 2021 roku. Ciepłe, letnie wieczory, to doskonały moment na degustacje, poznawanie nowych miejsc oraz znakomitego, bestsellerowego menu. Nie czekaj - najlepsze stoliki szybko znikają!
Źródło: materiały prasowe