Do góry

Dania główne Przepis na:

PASTA RYBNA

Dania główne

Autor: W1217

Przepisów i artykułów: 2 Ocena: 4

Dodano: 21.01.2009

Odsłon: 1656

TANIE, SMACZNE

Składniki

  • OKONIE, OK.1KG
  • MAJONEZ NAJLEPIEJ KIELECKI
  • cebula, 1
  • przyprawy
5-6 os. 30 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. OPRAWIONE OKONIE BEZ GŁOWY PRZYPRAWIAMY KUCHARKIEM PIEPRZEM .UKŁADAMY W NACZYNIU ŻAROODPORNYM PIECZEMY OK.0.5 GODZ.WYCIĄGAMY CZEKAMY ABY TROCHĘ PRZESTYGŁY OBIERAMY ZE SKÓRKI RAZEM Z TYMI DROBNYMI OŚCIAMI.MIELIMY W MASZYNCE DO MIĘSA 2 RAZY DODAJĄC CEBULE.DO ZMIELONEGO MIĘSA Z RYB DODAJEMY OK.4 ŁYŻEK MAJONEZU DOPRAWIAMY DO SMAKU MIESZAMY .POWSTAJE WSPANIAŁA PASTA DO CHLEBA.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń