Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
jak uniknąć nielubianych grudek w kremie budyniowym? Jest na to prosty sposób!
To danie jest idealną mieszanką smaków. Delikatny kurczak łączy się ze słodyc...
Odsłon: 257
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 189
To danie jest idealną mieszanką smaków. Delikatny kurczak łączy się ze słodyc...
Odsłon: 257
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 189
Składniki
Aby na studzącym się budyniu nie tworzył się "kożuch" należy na gorący budyń położyć folię spożywczą, przycisnąć ją do ciepłej powierzchni i odstawić do wystygnięcia. Przed połączeniem budyniu z masłem, zdejmujemy folię i dodajemy to masy. Krem będzie gładki, bez niepotrzebnych grudek grudek.