Do góry

Domowe porady

Jak dobierać przyprawy do mięs .

Zamiast stać i myśleć co dodać do czego zajrzyj do mojego posta i poznaj prawdę .

  1. Drób:
    Cebula, curry, cząber,tymianek, bazylia, estragon, kminek, majeranek, papryka ostra,papryka słodka ,pieprz czarny, pieprz kolorowy ,rozmaryn, seler, szałwia, sól,koperek,pietruszka

    Baranina :
    Cząber, estragon, majeranek, natka pietruszki, papryka czerwona słodka i ostra, pieprz czarny, pieprz kolorowy,szałwia, ziele angielskie,cebula ,czosnek,kminek,koper,

    Wieprzowina :
    Chili, curry, cząber, czosnek, kminek,liść laurowy, lubczyk, majeranek, papryka ostra, papryka słodka, pieprz czarny, pieprz kolorowy, rozmaryn, sól, szałwia, tymianek,cebula,gorczyca,ziarenka smaku

    Wołowina: Czosnek, jałowiec, kminek, liść laurowy, lubczyk, majeranek, natka pietruszki, oregano, papryka ostra, papryka słodka, pieprz czarny i kolorowy rozmaryn,curry,chili,cebula,koper,só,lziarenka smaku

    Ryby:
    Imbir,sól,koper,pieprz cytrynowy, liść laurowy, majeranek, natka pietruszki, papryka ostra, papryka słodka, pieprz kolorowy i czarny, rozmaryn, tymianek,ziele angielskie,cebula,

    Cielęcina:
    Bazylia, cebula, curry, czosnek, gałka muszkatołowa, gorczyca, majeranek, natka pietruszki, papryka ostra, papryka słodka, pieprz czarny i kolorowy ,rozmaryn, seler, ziele angielskie,koper ,liść laurowy, sól

Autor: Malgoskawkuchni

Przepisów i artykułów: 39 Ocena: 97

Dodaj poradę

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń