Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Od tego, czym rozpalimy na grillu może zależeć jakość tego, co przyrządzimy! Brykiety są dobrą formą rozpałki, nie wpłyną na smak i zapach jedzenia. Rozpalają się wolniej niż płynne rozpałki, ale chyba nikomu się tak przy grillowaniu nie spieszy ;) Rozpałki w płynie są łatwe i szybkie, ale mogą zmienić zapach i smak potraw. Jeśli już musi być płynna, to trzeba ją powąchać, jak pachnie. Tych śmierdzących lepiej nie wykorzystywać do grilla. Nie można rozpalać grilla śmieciami, oczywiście, ale to chyba wszyscy wiedzą ;) Fot. pegwinn/flickr.com
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 4060
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 415931
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2727
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 4060
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 415931
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2727
Składniki