Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Doświadczenie nauczyło mnie wybierać odpowiedni cukier i masło do wypieku ciasteczek.
Kompozycja owocowa zależy tu wyłącznie od własnej fantazji i smaku, mnie akur...
Odsłon: 23018
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 937
Pyszna domowa pizza z serem,pieczarkami i szynką.Smak zachwyca gości. Ten prz...
Odsłon: 104821
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 402
Kompozycja owocowa zależy tu wyłącznie od własnej fantazji i smaku, mnie akur...
Odsłon: 23018
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 937
Pyszna domowa pizza z serem,pieczarkami i szynką.Smak zachwyca gości. Ten prz...
Odsłon: 104821
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 402
Składniki
Lubię piec ciasteczka. Lecz czasem jestem niezadowolona z efektów. Są za twarde. I od jakiegoś czasu zaczęłam używać masła o zmniejszonej zawartości tłuszczu. Takiego 62%. I zamiast zwykłego cukru dodaję cukier puder. Ciasteczka i ciasta są lżejsze, pulchniejsze i miękkie. I Wam też polecam ten "myk". Zobaczycie jaka jest różnica.