Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Doświadczenie nauczyło mnie wybierać odpowiedni cukier i masło do wypieku ciasteczek.
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336621
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 3669
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 422762
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2467
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336621
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 3669
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 422762
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2467
Składniki
Lubię piec ciasteczka. Lecz czasem jestem niezadowolona z efektów. Są za twarde. I od jakiegoś czasu zaczęłam używać masła o zmniejszonej zawartości tłuszczu. Takiego 62%. I zamiast zwykłego cukru dodaję cukier puder. Ciasteczka i ciasta są lżejsze, pulchniejsze i miękkie. I Wam też polecam ten "myk". Zobaczycie jaka jest różnica.