Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Porady Domowe I Nie Tylko... -Ciasta piec zawsze w nagrzanym piekarniku -aby na ugotowanym budyniu nie zrobił się "kożuch" przykryć naczynie folią aluminiową -aby przy krojeniu cenuli nie płakać zanurzać nóż w zimnek wodzie -aby nic nie wykipiało położyć na naczyniu drewnianą rzecz np. Łyżkę -aby banany były dłużej świeże owinąć ogonki folią aluminiową lub folią spożywczą -do ciast lepiej nadaje się cukier puder niż kryształ
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 684
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2814
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 932
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1681
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 14563
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 684
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2814
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 932
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1681
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 14563
Składniki