Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Porady Domowe I Nie Tylko... -Ciasta piec zawsze w nagrzanym piekarniku -aby na ugotowanym budyniu nie zrobił się "kożuch" przykryć naczynie folią aluminiową -aby przy krojeniu cenuli nie płakać zanurzać nóż w zimnek wodzie -aby nic nie wykipiało położyć na naczyniu drewnianą rzecz np. Łyżkę -aby banany były dłużej świeże owinąć ogonki folią aluminiową lub folią spożywczą -do ciast lepiej nadaje się cukier puder niż kryształ
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1367
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5884
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8855
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18586
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1367
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5884
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8855
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18586
Składniki