Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Porady Domowe I Nie Tylko... -Ciasta piec zawsze w nagrzanym piekarniku -aby na ugotowanym budyniu nie zrobił się "kożuch" przykryć naczynie folią aluminiową -aby przy krojeniu cenuli nie płakać zanurzać nóż w zimnek wodzie -aby nic nie wykipiało położyć na naczyniu drewnianą rzecz np. Łyżkę -aby banany były dłużej świeże owinąć ogonki folią aluminiową lub folią spożywczą -do ciast lepiej nadaje się cukier puder niż kryształ
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 62
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 1064
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 437
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 15382
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 62
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 1064
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 437
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 15382
Składniki