Sezon grillowy Ewa zainaugurowała... treningiem w ogrodzie – z hantlami oraz na ławeczce. W kuchni przygotowała zupę krem z liści botwinki. Pokazała też, jak zamarynować młode buraczki. Na danie główne zaproponowała dietetyczne kotlety mielone z łopatki wieprzowej i kaczej piersi, pieczone na rozgrzanej płycie bez grama tłuszczu i podane z sałatką na bazie roszponki. Deser będzie na zimno, autorka programu przygotuje piankę z truskawkami.
Polecane artykuły
Nadwyżka jedzenia po świętach to spory problem. Szkoda je wyrzucać, dlatego warto poznać sposoby na ponowne wykorzystanie - w tym artykule podpowia...
Miód wrzosowy to jeden z najbardziej cenionych i jednocześnie najrzadszych rodzajów miodu. Wyróżniają go intensywny aromat, bursztynowo-czerwona ba...
Materiał promocyjny
W ostatnią noc roku liczy się lekkość, zabawa i swoboda – dlatego zamiast klasycznej kolacji stawiamy na przekąski, które można chwycić w dłoń międ...
Artykuł sponsorowany
Dobra herbata zaczyna się od właściwego sprzętu i znajomości kilku prostych zasad. Sprawdź, jak parzyć herbatę, by wydobyć z niej pełnię smaku, nie...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 592
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 1845
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 389