Chcesz poznać przepisy z poprzednich odcinków programu "Ewa Gotuje"?
Są dostępne na PolsatGo »
W 163. odcinku autorskiego programu "Ewa gotuje" prowadząca zabierze nas w kulinarną podróż po swoich sprawdzonych przepisów. Opowie o tym, w jaki sposób przygotowuje kultowy tarty placek orzechowy. Będzie pysznie zdrowo i domowo.

Polecane artykuły

Cukinia to smaczne, odżywcze i niezwykle uniwersalne warzywo. Można ją piec, smażyć, faszerować, a nawet dodawać do ciast. Świetnie sprawdza się on...

Zielony groszek może wydawać się zwykłym dodatkiem do obiadu, jednak nic bardziej mylnego. Te niepozorne kulki to prawdziwe superfood. Obfitują one...

Świeże, soczyste, lekko kwaśne i niezwykle aromatyczne – wiśnie to jedne z najwdzięczniejszych owoców do przetworów. Zamknięte w słoikach zachowują...

Truskawkowe koktajle to nie tylko pyszna letnia przyjemność, ale też skuteczny sposób na wsparcie procesu odchudzania. Wystarczy kilka dodatków, by...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy

Czy możliwe jest przygotowanie ciasta czekoladowego w 5 minut? Oczywiście, że...
Odsłon: 27955

Ciasto Delicjusz to ciasto składające się z dwóch rodzajów ciasta biszkoptowe...
Odsłon: 9629
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 2135
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 4128

Pyszne, puszyste i delikatne ciasto jogurtowe z owocami. Idealne w sezonie ow...
Odsłon: 816

