Chcesz poznać przepisy z poprzednich odcinków programu "Ewa Gotuje"?
Są dostępne na PolsatGo »
W 467. odcinku programu „Ewa Gotuje" widzowie poznali przepisy na dwie uniwersalne przekąski imprezowe. Na danie główne Ewa Wachowicz podała kapsalony holenderskie, czyli domowe frytki z mięsem i sałatką. Deser zaskoczył - było to nietypowe brownie, bo prosto z patelni. Szybkie, czekoladowe ciasto to prawdziwy hit!
Polecane artykuły
Znudziły ci się kanapki z masłem, żółtym serem i szynką? Koniecznie zrób pastę warzywną. Przepisów na tego typu przysmaki jest cała masa - poniżej...
W 527. odcinku programu "Ewa Gotuje" autorka programu zaprezentowała proste i efektowne przepisy, które przygotujecie z łatwo dostępnych i niedrogi...
Karkówka to jedno z najczęściej przygotowywanych mięs w polskich domach, uwielbiane za swoją soczystość i wszechstronność. Wiele osób ma swoje ulub...
Sałatki na śniadanie to idealny sposób na rozpoczęcie dnia, który zapewni mnóstwo energii i witamin. Oparte na świeżych warzywach, owocach, pełnowa...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy
Przepis dnia
Polecam. Duży tort o wyrazistym smaku. Pasuje na każdą okazję.
Odsłon: 1432
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 339
Najlepsza surówka z buraków, jabłka i cebuli, na niedzielę np. do kotletów sc...
- Wielkanoc
- Boże Narodzenie
- Komunia
- Polska
- Bez glutenu
- Bez laktozy
- Dietetyczne
- Wegetariańskie
- Wegańskie
- Warzywa
- Buraki
- Owoce
- Jabłka
- Przyprawy
- Surówki
- Dla zdrowia
Odsłon: 1688