Przedwiosenna odnowa - najlepsze przepisy

W 467. odcinku programu „Ewa Gotuje" widzowie poznali przepisy na dwie uniwersalne przekąski imprezowe. Na danie główne Ewa Wachowicz podała kapsalony holenderskie, czyli domowe frytki z mięsem i sałatką. Deser zaskoczył - było to nietypowe brownie, bo prosto z patelni. Szybkie, czekoladowe ciasto to prawdziwy hit!

Polecane artykuły

Informacje Amerykanie jedzą na potęgę, żeby schudnąć. U nas choć tania, nie jest bardzo popularna

Co można przyrządzić z kaszy gryczanej, aby uzyskać sycące i pyszne posiłki? Możliwości jest całe mnóstwo! Dowiedz się, jakie substancje odżywcze k...

0
Informacje Ma zielone, chrupkie i pełne witamin liście. Jak przyrządzić kapustę stożkową?

Jej smak jest łagodniejszy, a struktura lżejsza niż zwykła biała kapusta. Kapusta stożkowa pojawia się na półkach w wielu supermarketach. W poniższ...

7
Informacje Kwiatowy zapach i subtelny smak. Dlaczego warto jeść ryż jaśminowy zamiast białego?

Ryż jaśminowy to znakomita alternatywa dla klasycznego białego ryżu. Jego delikatny, lekko orzechowy smak i puszysta konsystencja sprawiają, że świ...

2
Ewa gotuje Ewa wspomina mroźną Antarktydę. Jej przepisy za to mocno rozgrzewają

„Ewa Gotuje” to program kulinarny, który ciągle zaskakuje. W 534. odcinku prowadząca zaprosiła do domu towarzyszkę swoich górskich wypraw. Ewa Wach...

9

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

Przekąski Serowa przekąska

Pyszna do pracy lub dziecku do szkoły na drugie śniadanie.

Odsłon: 842

30 min
7

Przepis dnia

Ciasta Sernik gotowany makowy

To nasze ulubione ciasto, którego nie trzeba piec. Jest lekkie, trochę serowe...

Odsłon: 7852

30 min
22
60 min
5
Pieczywo Chleb bez węglowodanów

Ograniczasz węglowodany? W twojej diecie pojawia się siemię lniane? W takim r...

Odsłon: 8234

60 min
8