Do góry

Filmy

Beef bourguignon (wołowina po burgundzku) (#50)

Autor: maciejmozejko

Przepisów i artykułów: 90 Ocena: 5003

Dodano: 07.05.2017

Odsłon: 3709

Obróbka Skrawaniem:
► https://www.facebook.com/theobrobkaskrawaniem/
► https://www.instagram.com/obrobkaskrawaniem/
► https://www.patreon.com/ObrobkaSkrawaniem

Składniki:
Pieczeń wołowa
Oliwa
Czerwone wytrawne wino
Cebula
Pieczarki
Marchew
Ziemniaki
Ziele angielskie
Goździki
Pieprz
Sól
Mąka orkiszowa
Rozmaryn

Smacznego!
Kto głosował?

Inne filmy tego użytkownika

Komentarze do filmu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń