Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto pamiętać, że szparagi świetnie smakować będą także w wersji grillowanej. Będziesz potrzebować jedynie kilku prostych składników. Obiecujemy, jeśli przygotujesz szparagi w boczku na grilla, twoi domownicy z pewnością będą się nimi zajadać.
Rosół często gości na świątecznym stole. Cieszy się nieustająco ogromną popul...
Odsłon: 185
Ciasteczka domowe najlepsze. Dostępne składniki i mały nakład pracy to plus....
Odsłon: 936
Coraz częściej wśrod naszych gości pojawiają się ludzie którzy nie jedzą mięs...
Odsłon: 1261
Polecam na kolację.
Odsłon: 163
Rosół często gości na świątecznym stole. Cieszy się nieustająco ogromną popul...
Odsłon: 185
Ciasteczka domowe najlepsze. Dostępne składniki i mały nakład pracy to plus....
Odsłon: 936
Coraz częściej wśrod naszych gości pojawiają się ludzie którzy nie jedzą mięs...
Odsłon: 1261
Polecam na kolację.
Odsłon: 163
Składniki
Szparagi umyj, usuń z nich zdrewniałe końcówki. Następnie skrop je oliwą, obsyp solą i pieprzem.
Łodygi szparagów owiń boczkiem, możesz owijać je pojedynczo, lub dwie sztuki w jeden pasterk.
Grilluj szparagi przez ok. 10 minut, pamiętaj, by co jakiś czas obracać szparagi. Na koniec skrop je sokiem z cytryny.