Wasze
przepisy
Pierogi po mazursku tradycyjnie są pieczone, a nie gotowane. Ich farsz z kole...
Odsłon: 574
Nigdy nie mogę się zdecydować, czy bardziej kocham sernik, czy makowiec. Tera...
Odsłon: 3990
Jak zrobić mięciutkie ciasto na pierogi? Sekret tkwi w odpowiednim dobraniu s...
Odsłon: 1269
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 380
Placki z ziemniaków i mięsa mielonego to ciekawa alternatywa dla klasycznych...
Odsłon: 1170
Ten makowiec to kwintesencja świątecznego smaku — delikatne, mięciutkie drożd...
Odsłon: 3366
Chleb na zakwasie ma bogaty, głęboki smak z delikatną kwaskowatością. Zawiera...
Odsłon: 917
Szybką rybę po grecku możesz podawać na zimno lub delikatnie podgrzaną. Piękn...
Odsłon: 1517
Gołąbki zawijane w kiszone liście kapusty to alternatywa dla dobrze znanego d...
- Boże Narodzenie
- Polska
- Buliony
- Kasze i ryż
- Gryczana
- Warzywa
- Kapusta
- Nabiał
- Grzyby
- Przyprawy
- Czosnek
- Tymianek
Odsłon: 228
Ciasto pijana śliwka jest intensywnie czekoladowe, głębokie w smaku i z wyraz...
Odsłon: 16050
Łosoś na wigilię to świetna alternatywa dla tradycyjnego karpia. Soczysta, ar...
Odsłon: 992
Śledź w oleju z cebulką i żurawiną suszoną. Danie kiedyś w naszym domu często...
Odsłon: 4950