Sezon na bób trwa niezbyt długo, więc trzeba go odpowiednio wykorzystać. Co robisz ze skórkami po zjedzeniu warzywa? Jeśli wyrzucasz, to mamy dla ciebie lepsze rozwiązanie. Wypróbuj przepis na chipsy ze skórek z bobu. To naprawdę oryginalna i pyszna przekąska.

Polecane artykuły

Informacje Azjaci jedli go już w VI wieku. Dania z makaronem konjac

Makaron konjac, znany i ceniony w Azji już w VI wieku, powoli zdobywa popularność na całym świecie. Ten lekki i niskokaloryczny składnik doskonale...

1
Informacje 5 przepisów na pikantne naleśniki. Znakomite na obiad lub kolację

Pikantne naleśniki to świetny sposób na przełamanie kulinarnej rutyny i wprowadzenie odrobiny ekscytacji do codziennego menu – od meksykańskich war...

8
Informacje Warzywo dla sercowców. Rzadko gości w menu, a można z niego zrobić pyszne dania

To warzywo nie jest jeszcze zbyt popularne w naszych kuchniach, choć ma wiele do zaoferowania. Jego delikatny smak i bogactwo wartości odżywczych s...

16
Informacje 5 pomysłów na kolację w 5 minut. Po takim posiłku będziesz spać jak dziecko

Zastanawiasz się, co jeść na kolację, żeby dobrze spać? Sekret tkwi w lekkostrawnych i zbilansowanych daniach, które nie obciążą twojego układu pok...

2

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

15 min
0

Przepis dnia

Ciasta Tarta z truskawkami i kremem z bitej śmietany

Prosta tarta z dużą ilością truskawek i przepysznym kremem z bitej śmietany z...

Odsłon: 3422

30 min
12
15 min
10
Przekąski Polsko- hiszpańskie tapas

Małe pierożki inspirowane polską tradycją, ale z pikantnym hiszpańskim farszem.

Odsłon: 129

30 min
2