Sezon na bób trwa niezbyt długo, więc trzeba go odpowiednio wykorzystać. Co robisz ze skórkami po zjedzeniu warzywa? Jeśli wyrzucasz, to mamy dla ciebie lepsze rozwiązanie. Wypróbuj przepis na chipsy ze skórek z bobu. To naprawdę oryginalna i pyszna przekąska.

Polecane artykuły

Makaron konjac, znany i ceniony w Azji już w VI wieku, powoli zdobywa popularność na całym świecie. Ten lekki i niskokaloryczny składnik doskonale...

Pikantne naleśniki to świetny sposób na przełamanie kulinarnej rutyny i wprowadzenie odrobiny ekscytacji do codziennego menu – od meksykańskich war...

To warzywo nie jest jeszcze zbyt popularne w naszych kuchniach, choć ma wiele do zaoferowania. Jego delikatny smak i bogactwo wartości odżywczych s...

Zastanawiasz się, co jeść na kolację, żeby dobrze spać? Sekret tkwi w lekkostrawnych i zbilansowanych daniach, które nie obciążą twojego układu pok...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy

Pomysł na udka w sosie pomidorowym. Potrawa prosta w przygotowaniu i nie wyma...
Odsłon: 858

Połączenie polskich faworków (chrustu) i hiszpańskich churrosów – cienkie, sm...
Odsłon: 69

