Apetyczne danie jednogarnkowe, które zachwyci całą rodzinę. Drób w gulaszu jest niezwykle delikatny, a sos pomidorowo-paprykowy dodaje wielu intensywnych aromatów. Tak przygotowane danie to wspaniały, jesienny obiad - przekonaj się.

Polecane artykuły

Domowe marynaty z grzybów to prawdziwy smak dzieciństwa - aromatyczne, lekko octowe, z ziarnem gorczycy i liściem laurowym. Choć dziś w sklepach ni...

Seler naciowy zawiera zaledwie ok. 14 kcal w 100 gramach, ale jego wartość odżywcza znacząco przewyższa tę symboliczną wartość. W jego wnętrzu kryj...

Jeżyny to jedne z tych owoców, które często przegrywają z malinami czy truskawkami w codziennych wyborach. A szkoda – bo te ciemnofioletowe perełki...

Quiche to jedno z tych dań, które łączą w sobie prostotę przygotowania z efektownym wyglądem i bogactwem smaku. Choć we Francji często serwowany je...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy

Surówki z kapusty często okraszone są sporą ilością majonezu, co dodaje im pu...
Odsłon: 17219
Bardzo sycąca, pyszna potrawa składająca się z ziemniaczków, kurek oraz boczk...
Odsłon: 122
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 108

Przepis dnia
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
- Impreza
- Grill
- Walentynki
- Komunia
- Do pracy
- Polska
- Bez glutenu
- Dla dzieci
- Wegetariańskie
- Owoce
- Truskawki
- Jajka
- Ciasta
- Kremy
Odsłon: 4863

Przepis dnia
Naleśniki po chłopsku to gotowe danie, sycące i rozgrzewające. Idealnie się s...
Odsłon: 7564

