Kiszonka warzywna to świetny sposób na dostarczenie organizmowi wielu witamin i minerałów. Można po nią sięgać również wiosną, np. kisząc rzodkiewki. Dowiedz się, jakie warzywa warto zamknąć w słoiku i jak to fachowo zrobić.

Polecane artykuły

Niegdyś mirabelki były stałym elementem wiejskich sadów i ogrodów. Nasze babcie uwielbiały jeść je prosto z drzewa i przyrządzać z nich przetwory....

Sos na spodzie pizzy to coś więcej niż tylko tło dla dodatków. To składnik, który potrafi zdefiniować cały smak dania. Od klasycznego pomidorowego,...

Cukinia to smaczne, odżywcze i niezwykle uniwersalne warzywo. Można ją piec, smażyć, faszerować, a nawet dodawać do ciast. Świetnie sprawdza się on...

Zielony groszek może wydawać się zwykłym dodatkiem do obiadu, jednak nic bardziej mylnego. Te niepozorne kulki to prawdziwe superfood. Obfitują one...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy

Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 4961

ciasto z owocami na przekąske lub deser owoce takie jak jabłka morele lub śli...
Odsłon: 13866

Polecam. Pyszna, rozgrzewająca zupa. Pełna smaków, aromatów.
- Polska
- Bez glutenu
- Bez laktozy
- Warzywa
- Ziemniaki
- Papryka
- Nabiał
- Mięso
- Wieprzowina
- Grzyby
- Przyprawy
- Czosnek
- Kolendra
- Dla zdrowia
Odsłon: 3251

Ciasteczka owsiane w sam raz na drugie śniadanie lub przekąske w pracy lub w...
Odsłon: 1064

