Sprawdzone przepisy na grilla

Kluski z makiem to jedno z tradycyjnych dań na świątecznym stole. My proponujemy wersję z miodem, bakaliami i dodatkiem amaretto.

Fot. materiały prasowe
Składniki:
• 50g makaronu
• 50g maku BackMit
• 20g miodu
• 30g cukru trzcinowego GoldPack
• 50ml mleka
• łyżkę bakalii KRESTO zalaną wcześniej amaretto

Wykonanie:
1. Makaron ugotuj według instrukcji na opakowaniu.
2. Mak zalej mlekiem, dodaj miód, cukier oraz bakalie.
3. Wymieszaj i podaj.
Smacznego!
Źródłó: materiały prasowe

 

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

Przepis dnia

Ciasta tort śmietanowy z mascarpone

...tort z lekkim i niezawodnym kremem z bitą śmietaną, mascarpone i owocami

Odsłon: 43373

30 min
54