Idealnie pasują jako wsad do kanapki, którą zjesz podczas przerwy w pracy lub samodzielne danie, które zaserwujesz rodzinie na obiad. Pyszna alternatywa dla mięsnych kotletów. Jeśli więc szukasz lżejszej wersji polskiego klasyka, ta potrawa sprawdzi się rewelacyjnie. Smacznego!

Polecane artykuły

Burak czerwony od lat króluje na polskich stołach - to warzywo, które łączy prostotę z niezwykłą wartością odżywczą. Choć najczęściej kojarzy się z...

Artykuł sponsorowany
Trzustka to niewielki, ale bardzo ważny narząd – odpowiada za produkcję enzymów trawiennych i regulację poziomu cukru we krwi. Kiedy zaczyna szwank...

Nie wyobrażasz sobie śniadania bez owsianki? Następnym razem koniecznie dodaj do niej łyżeczkę kurkumy, aby jeszcze bardziej podkreślić jej smak i...

Tarnina to owoc, który niegdyś regularnie gościł w domach naszych dziadków. Babcie przyrządzały z niego przetwory oraz stosowały jako naturalne wsp...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy

Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 932

Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 87

Polecam. To jest dobre.
- Wielkanoc
- Impreza
- Do pracy
- Polska
- Wegetariańskie
- Warzywa
- Papryka
- Nabiał
- Jajka
- Ser
- Ryby
- Makrela
- Przyprawy
- Czosnek
- Kolendra
- Dla zdrowia
Odsłon: 2147

Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
- Impreza
- Do pracy
- Polska
- Dla dzieci
- Wegetariańskie
- Nabiał
- Jajka
- Mleko
- Przyprawy
- Cynamon
- Ciasta
- Dla zdrowia
Odsłon: 4163

