Najlepsze przepisy na ogórki

Nowość od marki Florina. Patelnia Lava z głębokim dnem

Patelnia z kamienną nieprzywierającą powłoką Lava Stone marki FLORINA powraca w nowej odsłonie i w towarzystwie innych naczyń. W sprzedaży dostępne są również duży garnek oraz rondel.

Nowa głęboka patelnia Lava ma 5 cm wysokości i 4,5 mm grubości dna. Dzięki temu utrzymuje dłużej ciepło i nadaje się do duszenia "ciężkich" mięs. System Air Cusion pozwala na szybkie, beztłuszczowe smażenie.

Dzięki odpornej powłoce typu Lava Stone można zapomnieć o zarysowaniach i zniszczeniach. Naczynia posiadają pięciowarstwową powłokę z drobinkami piasku, która wytwarza pęcherzyki powietrza i tym sposobem zużywamy mniej tłuszczu, a jedzenie jest zdrowsze. Dodatkowo technologia Easy Clean ułatwia czyszczenie patelni i oszczędza czas.

Patelnia jest dostępna w trzech rozmiarach: 20 cm, 24 cm, 28 cm.

W serii Lava można znaleźć również garnek aluminiowy w trzech rozmiarach: 20 cm/poj. 2,4 L, 24 cm/poj. 4 L, 28 cm/poj. 7 L oraz rondel (18 cm i poj. 1,5 L).

Wszystkie naczynia z serii Lava nadają się do każdej kuchenki i posiadają wygodne uchwyty typu soft touch. Świetnie sprawdzą się do przyrządzania zdrowych i wymagających dań. Seria Lava jest dostępna w dwóch odcieniach: szarym i piaskowym.

Ceny sugerowane:
Patelnia 24 cm - 99,99 zł
Rondel -74,99 zł
Garnek 24 cm - 119,99 zł

Źródło: materiały prasowe

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

Desery lodowy tort norweski

Lodowy tort to taka większa lodowa kanapka. ;) Jest całkiem łatwy w przygotow...

Odsłon: 28

>60 min
3
15 min
9
Ciasta Ciasto arbuz

Ciasto arbuz to sernik na zimno, który może kojarzyć się z soczystym miąższem...

Odsłon: 1095

60 min
3
Dania główne Kurczak po japońsku

Kurczak po japońsku to połączenie chrupiących kotlecików i aromatycznego gęst...

Odsłon: 954

60 min
3
Przekąski Hummus z bobu

Sezon na bób w pełni? Wykorzystaj go do zrobienia aromatycznego, zielonego i...

Odsłon: 70

15 min
3

Polecane artykuły

Informacje Najlepsze ciasta z owocami. Te przepisy to absolutne klasyki wśród deserów

Ciasta z owocami są prawdziwym symbolem lata. Gdy trwa sezon na soczyste truskawki, maliny czy śliwki, warto z niego skorzystać i przygotować lekki...

5
Informacje Co zrobić z młodego czosnku? Możesz ukisić, upiec, a młode pędy zblanszować

Wraz z nadejściem wiosny i lata w sklepach i na straganach zaczynają pojawiać się sezonowe warzywa, a wśród nich młody czosnek – znany z intensywne...

9
Informacje Dania z resztek z grilla. Pierożki, frittata i forszmak z grillowanym mięsem

Lato to idealny moment na spotkania ze znajomymi przy ogrodowym grillu. Jeśli po całonocnym biesiadowaniu zostało ci dużo resztek, nie wyrzucaj ich...

2
Informacje Rewelacyjne ciasta z porzeczkami. 7 przepisów na każdą okazję

Porzeczki - w zależności od odmiany - charakteryzują się lekko cierpkim lub kwaśnym smakiem, który idealnie przełamuje słodycz. To właśnie dlatego...

26