Sezon na dynię

Trwa sezon na śliwki, dlatego dzisiaj przedstawiamy danie, które pozwoli ci rozkoszować się ich wspaniałym smakiem. Owoce zatopione w lekkim omlecie to pyszna propozycja na śniadanie, deser lub przekąskę. Przekonaj się!

Polecane artykuły

Informacje Zrób jesienią na zapas i pij regularnie. Pomaga spalać tłuszcz, poprawia krążenie i oczyszcza wątrobę

Zakwas z buraków to napój, po który warto sięgać jesienią, gdy nasz organizm szczególnie potrzebuje wsparcia. Stanowi on prawdziwą bombę odżywczą,...

16
Informacje Śniadania bogate w błonnik. 5 przepisów na energetyczne rozpoczęcie dnia

Błonnik to składnik, o którym często zapominamy, a który ma ogromne znaczenie dla zdrowia i samopoczucia. Wspiera prawidłowe trawienie, reguluje po...

3
Ewa gotuje Gotowanie w stylu retro z Ewą Wachowicz

Wiele osób uważa, że najlepsze przepisy to te, które przekazywane są z pokolenia na pokolenie. Właśnie dlatego Ewa Wachowicz wróciła do sprawdzonyc...

17
Informacje Syrop z pigwy na odporność i regenerację wątroby. Przepis z kajetu mojej babci

Pigwa to owoc, o którym często zapominamy, choć jeszcze pokolenie naszych babć doskonale znało jego właściwości. Pachnąca, kwaskowata i pełna witam...

6

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

60 min
2
>60 min
18
Dania główne Duszona łopatka do obiadu

Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...

Odsłon: 5395

60 min
18
Desery Rogaliki pistacjowe

Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...

Odsłon: 8633

30 min
17

Przepis dnia

Ciasta Ciasto marchewkowe z kremem mascarpone

Ciasto marchewkowe z kremem mascarpone znika w kilka minut z talerzy, więc tr...

Odsłon: 35268

30 min
58