Trwa sezon na śliwki, dlatego dzisiaj przedstawiamy danie, które pozwoli ci rozkoszować się ich wspaniałym smakiem. Owoce zatopione w lekkim omlecie to pyszna propozycja na śniadanie, deser lub przekąskę. Przekonaj się!
Polecane artykuły
Zakwas z buraków to napój, po który warto sięgać jesienią, gdy nasz organizm szczególnie potrzebuje wsparcia. Stanowi on prawdziwą bombę odżywczą,...
Błonnik to składnik, o którym często zapominamy, a który ma ogromne znaczenie dla zdrowia i samopoczucia. Wspiera prawidłowe trawienie, reguluje po...
Wiele osób uważa, że najlepsze przepisy to te, które przekazywane są z pokolenia na pokolenie. Właśnie dlatego Ewa Wachowicz wróciła do sprawdzonyc...
Pigwa to owoc, o którym często zapominamy, choć jeszcze pokolenie naszych babć doskonale znało jego właściwości. Pachnąca, kwaskowata i pełna witam...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 777
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5395
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8633
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
- Impreza
- Walentynki
- Komunia
- Do pracy
- Polska
- Ukraińska
- Bez glutenu
- Bez laktozy
- Bez cukru
- Warzywa
- Mięso
- Przyprawy
- Czosnek
- Majeranek
- Keto
Odsłon: 17622
