Dania jednogarnkowe

Piąta edycja konkursu z okazji 10 urodzin Smakera

Kolejna okazja na zdobycie supernagród przed Wami. Podzielcie się przepisem i wygrajcie nagrodę główną o wartości 1000 złotych lub jeden z dziewięciu zestawów marki Ambition.

1 marca rozpoczęła się V edycja Wielkiego Konkursu z okazji 10 urodzin Smakera. Aby wziąć w nim udział wystarczy zgłosić swój przepis w trakcie dodawania go do serwisu.

Aby wziąć udział w konkursie, musisz posiadać konto w naszym serwisie. Jego założenie jest bardzo proste i zajmuje dosłownie minutę (o tym, jak to zrobić przeczytasz tutaj). Dzięki posiadaniu konta w Smakerze możesz bez problemu kontaktować się z innymi miłośnikami gotowania, komentować ich przepisy oraz kolekcjonować je w książkach kucharskich. Dodając przepisy staniesz się członkiem wielomilionowej społeczności, a Twoje dzieła będa mogli podziwiać nie tylko użytkownicy Smakera, ale również czytelnicy strony głównej Interia.pl. Będziesz mógł także zarabiać na swoich przepisach za pomocą naszego programu (więcej o zarabianiu w Smakerze przeczytasz tutaj).

Jak wziąć udział w konkursie urodzinowym Smakera?

Konkurs trwa od 30 października 2017 do 31 sierpnia 2018. Jest on podzielony na 10 miesięcznych edycji. Nasze jury, co miesiąc będzie nagradzać najciekawsze i najbardziej interesujące przepisy. Aby wziąć udział w konkursie, wystarczy dodać przepis do Smakera oraz zaznaczyć w formularzu odpowiednie okienko, zgłaszające wpis do zabawy.

Co miesiąc nagradzamy 10 osób. Laureat pierwszego miejsca otrzyma 1000zł. Kolejni zwycięzcy zostaną nagrodzeni zestawami nagród od marki Ambition. Każdy miesiąc to nowa szansa na nagrody!

Nagrody w V edycji Konkursu Urodzinowego

Piąta edycja Wielkiego Konkursu Urodzinowego trwa od 1 marca 2018 do 31 marca 2018r. Nagrodami w tej edycji są:

1 miejsce: 1000zł

 

Miejsca 2 - 4: Komplet obiadowy Grace 18 elementowy oraz garnek Magnat

 

Miejsca 5 - 7: Komplet obiadowy Grace 18 elementowy

Miejsca 8 - 10: Patelnia Taurus

Szczegółowy regulamin konkursu znajdziecie tutaj.

 

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

Desery Lody limonkowe

Od dawna przybierałam się do zrobienia lodów, szukałam przepisów, inspiracji,...

Odsłon: 39

15 min
4
60 min
3
Dania główne Schab nadziewany kabanosami

Pyszny schabik nadziewany kabanosami, o kruchym , mięciutkim i delikatnym mię...

Odsłon: 26

60 min
3
Dania główne Rolady wołowe

Jak to u nas mówią, rolada modro kapusta i kluchy. U mnie dzisiaj rolady woło...

Odsłon: 2107

60 min
14

Polecane artykuły

Informacje Miąższ tych grzybów ma mnóstwo witaminy D i białka. Co najlepiej zrobić z kozaków?

Miąższ kozaków to prawdziwa skarbnica białka, co czyni je idealnym wyborem dla osób szukających zdrowych i sycących składników w swojej diecie. Te...

1
Ewa gotuje Od zupy dyniowej po pieczoną gęś. Przysmaki na jesień według Ewy Wachowicz

Jesień to czas rozgrzewających zup i ciast pachnących cynamonem. W 523. odcinku programu "Ewa gotuje" prowadząca zabrała widzów w prawdziwą, kulina...

7
Informacje Zbija cholesterol, reguluje poziom cukru. Jak zrobić ocet jabłkowy w zaciszu własnej kuchni?

Ocet jabłkowy jest ceniony za swoje właściwości prozdrowotne. Wspiera on trawienie, stabilizuje poziom cukru we krwi, poprawia metabolizm i wpływa...

9