Masz ochotę na słodki i lekki obiad? Przedstawiamy ci sekret łemkowskiej kuchni, czyli pulchne, drożdżowe i niezwykle delikatne pampuchy z aromatycznym farszem z twarogu i mięty! Brzmi pysznie, prawda? Przekonaj się, jak je zrobić - to nic trudnego.

Polecane artykuły

Informacje Najlepsze zapiekanki z cukinii. Będziesz rozdawać przepisy sąsiadkom

Jesteś fanem zapiekanek i możesz jeść je praktycznie każdego dnia? W takim razie koniecznie spróbuj takiej, w której pierwsze skrzypce gra cukinia...

1
Informacje 6 przepisów na młodą kalarepę. Rodzina często będzie prosić o te dania

Młoda kalarepa to warzywo, które w prosty sposób można wkomponować w codzienne posiłki. Jest pełna witamin, lekka i wyjątkowo smaczna. Zaskoczcie s...

4
Informacje Ma dużo selenu, dobrych tłuszczów i jest chuda. Ryba odpowiednia nie tylko dla seniorów

Szukasz alternatywy dla popularnego łososia czy dorsza? Okoń morski to niedoceniony skarb mórz i oceanów. Ta delikatna, chuda ryba nie tylko zachwy...

4
Informacje 5 najlepszych ciast bezglutenowych. Dodatki podbijają ich smak

Masz ochotę zjeść coś słodkiego, ale także wartościowego? W tym artykule znajdziesz sprawdzone przepisy na lekkie ciasta bez dodatku glutenu. Każde...

1

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

Ciasta Tort Malibu z truskawkami

Tort na bazie biszkoptu mocno czekoladowego, wilgotnego przełożonego delikat...

Odsłon: 298

60 min
5
Ciasta Truskawkowa Pina Colada

Truskawkowa pina colada to lekkie jak piórko ciasto z dwoma rodzajami pianek...

Odsłon: 7712

60 min
11

Przepis dnia

Dania główne Siekane kotlety z kurczaka

Przepis na siekane kotlety z kurczaka z warzywami. To smaczny i nieskomplikow...

Odsłon: 968479

60 min
622
Ciasta Krem kokosowy z mascarpone i kremówki

Prosty krem z sera mascarpone i kremówki z dodatkiem wiórków kokosowych. Możn...

Odsłon: 187

15 min
5