Masz ochotę na słodki i lekki obiad? Przedstawiamy ci sekret łemkowskiej kuchni, czyli pulchne, drożdżowe i niezwykle delikatne pampuchy z aromatycznym farszem z twarogu i mięty! Brzmi pysznie, prawda? Przekonaj się, jak je zrobić - to nic trudnego.

Polecane artykuły

Truskawkowe koktajle to nie tylko pyszna letnia przyjemność, ale też skuteczny sposób na wsparcie procesu odchudzania. Wystarczy kilka dodatków, by...

Utrzymanie stabilnego poziomu cukru we krwi przynosi korzyści nie tylko osobom z cukrzycą i insulinoopornością. Trzymając glikemię w ryzach, przest...

Artykuł sponsorowany
Idealnie zarumienione warzywa, soczysty stek przypieczony z brzegu czy puszysta jajecznica bez grama tłuszczu – to wszystko nie dzieje się przypadk...

Delikatne kwiaty warzywne coraz częściej goszczą na naszych talerzach. Można je piec, faszerować czy nawet marynować, co otwiera przed nami szeroki...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy

Krokiety kowalowej to danie w wersji wytrawnej, dla miłośników konkretnych i...
Odsłon: 4977

Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34412

Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
- Polska
- Włoska
- Śródziemnomorska
- Kremy
- Makaron
- Owoce
- Wiśnie
- Mięso
- Przyprawy
- Cynamon
- Makarony
- Makaronowe
Odsłon: 2080

Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113766

